HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise - Tulostimet, jotka voivat käyttää HP Jetdirect -tulostuspalvelimia ja NFC-lisävarusteita tai langattomia lisävarusteita

HP Jetdirect -⁠tulostuspalvelimet ja NFC/langattomat lisävarusteet lisäävät langattomat tulostusominaisuudet yhteensopiviin HP LaserJet Enterprise -⁠tulostimiin ja HP Officejet Enterprise -⁠tulostimiin, jolloin ne voivat vastaanottaa tulostustöitä NFC- tai langaton yhteys -⁠yhteensopivasta kannettavasta, älypuhelimesta tai taulutietokoneesta.
Tässä asiakirjassa luetellaan yhteensopivat tulostimet, jotka voivat käyttää seuraavia Jetdirect-lisävarusteita ja -⁠tulostuspalvelimia:
Lisätietoja tuotteista HP Jetdirect ew2500, 695nw, 640n, 620n, 300x tai HP 1284B -rinnakkaiskortti on kohdassa Tulostimet, jotka voivat käyttää HP Jetdirect -tulostuspalvelimia.

Tuetut tulostinsarjat

HP Jetdirect 3000w NFC- ja Wireless Direct -⁠lisälaite

• HP LaserJet Enterprise M506
  • HP LaserJet Enterprise MFP M527
  • HP Color LaserJet Enterprise M552
  • HP Color LaserJet Enterprise M553
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M577
  • HP LaserJet Enterprise M604
  • HP LaserJet Enterprise M605
  • HP LaserJet Enterprise M606
  • HP PageWide Enterprise Color 556
  • HP PageWide Enterprise Color MFP 586
  • HP LaserJet Enterprise M607
  • HP LaserJet Enterprise M608
  • HP LaserJet Enterprise M609
  • HP LaserJet Enterprise -monitoimitulostin M631
  • HP LaserJet Enterprise -monitoimitulostin M632
  • HP LaserJet Enterprise -monitoimitulostin M633
  • HP Color LaserJet Enterprise M652
  • HP Color LaserJet Enterprise M653
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M681
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M682
huomautus:
Älä asenna samaan tulostimeen useita HP Jetdirect 3000w -laitteita. Jos samaan tulostimeen asennetaan useampi HP Jetdirect 3000w (esim. HIP2:ssa ja käyttämällä ulkoista USB-porttia), tapahtuu virhe. Jos saat Ei-tuettu määritys havaittu -virheen, sammuta tulostin, poista ylimääräinen HP Jetdirect 3000w ja käynnistä tulostin uudelleen.

HP Jetdirect 2900nw -⁠tulostuspalvelin

• HP LaserJet Enterprise M506
  • HP LaserJet Enterprise MFP M527
  • HP Color LaserJet Enterprise M552
  • HP Color LaserJet Enterprise M553
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M577
  • HP LaserJet Enterprise M604
  • HP LaserJet Enterprise M605
  • HP LaserJet Enterprise M606
  • HP PageWide Enterprise Color 556
  • HP PageWide Enterprise Color MFP 586
  • HP LaserJet Enterprise M607
  • HP LaserJet Enterprise M608
  • HP LaserJet Enterprise M609
  • HP LaserJet Enterprise -monitoimitulostin M631
  • HP LaserJet Enterprise -monitoimitulostin M632
  • HP LaserJet Enterprise -monitoimitulostin M633
  • HP Color LaserJet Enterprise M652
  • HP Color LaserJet Enterprise M653
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M681
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M682
huomautus:
Älä asenna samaan tulostimeen useita HP Jetdirect 2900nw -laitteita. Jos samaan tulostimeen asennetaan useampi HP Jetdirect 2900nw (esim. käyttämällä kumpaakin ulkoista USB-porttia), tapahtuu virhe. Jos saat Ei-tuettu määritys havaittu -virheen, sammuta tulostin, poista ylimääräinen HP Jetdirect 2900nw ja käynnistä tulostin uudelleen.

HP Jetdirect 2800w NFC- ja Wireless Direct -⁠lisälaite

huomautus:
Älä asenna HP Jetdirect 2800w:tä samaan tulostimeen HP Jetdirect 2700w:n kanssa. Niitä ei voi käyttää samanaikaisesti. Jos molemmat asennetaan epähuomiossa, vain HP Jetdirect 2800w toimii. Jos tarvitset sekä 2800w:n liikkuvuustukea että 2700w:n langatonta infrastruktuuriyhteyttä, käytä ulkoista HP Jetdirect ew2500 802.11b/g langatonta tulostuspalvelinta 2700w:n sijaan. Ew2500-mallissa on sekä langaton että gigatavun kiinteä liitettävyys (tietyin rajoituksin). Lisätietoa tulostimista, jotka tukevat HP Jetdirect ew2500:tta, on kohdassa Tulostimet, joita voivat käyttää HP Jetdirect -tulostuspalvelimia.
  • HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525*
  • HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c*
  • HP LaserJet Enterprise 500 Color Printer M551*
  • HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575*
  • HP LaserJet Enterprise color flow MFP M575c*
  • HP LaserJet Enterprise 600 Printer M602*
  • HP LaserJet Enterprise 600 Printer M603*
  • HP LaserJet Enterprise MFP M630
  • HP Color LaserJet Enterprise M651 -⁠tulostin
  • HP Color LaserJet Enterprise M680 -⁠monitoimitulostin
  • HP LaserJet Enterprise 700 M712*
  • HP LaserJet Enterprise 700 MFP M725*
  • HP LaserJet Enterprise 700 Color MFP M775*
  • HP LaserJet Enterprise M806 -⁠sarjan tulostimet
  • HP LaserJet Enterprise flow M830 -⁠monitoimitulostin
  • HP Color LaserJet Enterprise M855
  • HP Color LaserJet Enterprise flow MFP M880
  • HP Officejet Enterprise Color X555 -⁠tulostin
  • HP Officejet Enterprise Color X585 -⁠monitoimitulostin
huomautus:
Tähti (*) ilmaisee, että tulostin vaatii uusinta laiteohjelmistoa ja HP FutureSmart ‑tasoa 3. Jos haluat käyttää HP Jetdirect 2800w:tä näiden tulostinten kanssa, päivitä tulostimen laiteohjelmisto ja määritä HP FutureSmart ‑tasoksi 3. Katso kohtia Vaihe 1: Päivitä tulostimen laiteohjelmisto ja Vaihe 2: Muuta tulostimen laiteohjelmiston tasoksi HP FutureSmart -⁠taso 3.

Langaton HP Jetdirect 2700w USB ‑tulostuspalvelin

huomautus:
Älä asenna HP Jetdirect 2800w:tä samaan tulostimeen HP Jetdirect 2700w:n kanssa. Niitä ei voi käyttää samanaikaisesti. Jos molemmat asennetaan epähuomiossa, vain HP Jetdirect 2800w toimii. Jos tarvitset sekä 2800w:n liikkuvuustukea että 2700w:n langatonta infrastruktuuriyhteyttä, käytä ulkoista HP Jetdirect ew2500 802.11b/g langatonta tulostuspalvelinta 2700w:n sijaan. Ew2500-mallissa on sekä langaton että gigatavun kiinteä liitettävyys (tietyin rajoituksin). Lisätietoa tulostimista, jotka tukevat HP Jetdirect ew2500:tta, on kohdassa Tulostimet, joita voivat käyttää HP Jetdirect -tulostuspalvelimia.
huomautus:
Älä asenna samaan tulostimeen useita HP Jetdirect 2700w -laitteita. Jos samaan tulostimeen asennetaan useampi HP Jetdirect 2700w (esim. käyttämällä kumpaakin ulkoista USB-porttia), tapahtuu virhe. Jos saat Ei-tuettu määritys havaittu -virheen, sammuta tulostin, poista ylimääräinen HP Jetdirect 2700w ja käynnistä tulostin uudelleen.
  • HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525*
  • HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c*
  • HP LaserJet Enterprise 500 Color Printer M551*
  • HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575*
  • HP LaserJet Enterprise color flow MFP M575c*
  • HP LaserJet Enterprise 600 Printer M601
  • HP LaserJet Enterprise 600 Printer M602*
  • HP LaserJet Enterprise 600 Printer M603*
  • HP LaserJet Enterprise MFP M630 -⁠sarja
  • HP Color LaserJet Enterprise M651 -⁠tulostin
  • HP Color LaserJet Enterprise M680 -⁠monitoimitulostin
  • HP LaserJet Enterprise 700 M712*
  • HP LaserJet Enterprise 700 MFP M725*
  • HP Color LaserJet Enterprise M750 -⁠tulostin
  • HP LaserJet Enterprise 700 Color MFP M775*
  • HP LaserJet Enterprise M806 -⁠tulostin
  • HP LaserJet Enterprise flow M830 -⁠monitoimitulostin
  • HP Color LaserJet Enterprise M855
  • HP Color LaserJet Enterprise flow MFP M880
  • HP Officejet Enterprise Color X555 -⁠tulostinsarja
  • HP Officejet Enterprise Color X585 -⁠monitoimitulostin
huomautus:
Tähti (*) ilmaisee, että tulostin vaatii uusinta laiteohjelmistoa ja HP FutureSmart ‑tasoa 3. Jos haluat käyttää HP Jetdirect 2700w:tä näiden tulostinten kanssa, päivitä tulostimen laiteohjelmisto ja määritä HP FutureSmart ‑tasoksi 3. Katso Vaihe 1: Päivitä tulostimen laiteohjelmisto ja Vaihe 2: Muuta tulostimen laiteohjelmiston tasoksi HP FutureSmart -taso 3.

Vaihe 1: Päivitä tulostimen laiteohjelmisto

Päivitä tulostuspalvelimen tai NFC- ja Wireless Direct -⁠lisälaitteen laiteohjelmisto päivittämällä HP LaserJet -⁠tulostimen laiteohjelmisto jollakin seuraavista tavoista:

Vaihe 2: Muuta tulostimen laiteohjelmiston tasoksi HP FutureSmart -⁠taso 3

huomautus:
Tämä vaihe koskee vain päivitystä FutureSmart 2:sta FutureSmart 3:een.
Voit määrittää tulostimen laiteohjelmiston HP FutureSmart -⁠tasoksi 3 käyttämällä tulostimen sulautettua Web-palvelinta (EWS):
huomautus:
Lisätietoja HP FutureSmart -⁠asetuksen muuttamisesta uusimmalla HP Web Jetadmin -⁠versiolla on osoitteessa http://www.hp.com/go/wja. Valitse Käyttäjän ohjeet ja asiakirjat -⁠välilehti.
  1. Katso tulostimen IP-osoite tulostimen ohjauspaneelista.
    huomautus:
    Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin tyypin mukaan.
    • FutureSmart 3: Katso tulostimen IP-osoite tai isäntänimi valitsemalla ohjauspaneelin aloitusnäytöstä Langaton-kuvake ja valitse Tulosta.
    • FutureSmart 4: Napauta tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Tiedot-kuvaketta , valitse Langaton ja napauta Tulosta-kuvaketta .
  2. Avaa selain ja kirjoita osoitekenttään IP-osoite tai isäntänimi täsmälleen siinä muodossa, jossa se on tulostetulla sivulla, ja paina sitten Enter.
    Kuva : Selaimeen kirjoitetun IP-osoitteen esimerkki
  3. Valitse Yleistä-välilehti ja valitse sitten vasemmanpuoleisesta valikkoruudusta Laiteohjelmiston päivitys.
  4. Valitse Muuta HP FutureSmart -⁠tasoa -⁠kohdan avattavasta valikosta HP FutureSmart 3 ja valitse lopuksi Muuta.
Lisälaite tai tulostuspalvelin tunnistetaan, kun tulostin käynnistyy uudelleen.

Lisätietoja

Lisätietoja on seuraavissa linkeissä: