HP Jetdirect 2800w NFC/Wireless Direct Accessory - HP:n lähiviestintätulostus (NFC)

Kun HP Jetdirect 2800w NFC- ja Wireless Direct -lisälaite on asennettu, varmista että HP-tulostin on valmis käyttämään HP:n lähiviestintätulostusta noudattamalla seuraavia ohjeita.
  1. Varmista, että tulostin on valmiustilassa.
  2. Varmista, että tulostin tukee lähiviestintää ja HP Wireless Direct -toimintoa, tulostamalla asetussivu ohjauspaneelista. Jos asetussivuista yhden otsikko on Langaton, tulostin tukee lähiviestintää ja HP Wireless Direct -suoratulostusta.
  3. Varmista, että mobiililaitteeseen on asennettu HP ePrint -ohjelmiston uusin versio (4.5 tai uudempi). Päivittäminen:
    1. Siirry kohteeseen www.hp.com/go/eprintsoftware.
    2. Valitse HP ePrint Software -sivulla Download software (Lataa ohjelma).
    3. Valitse ensin käyttöjärjestelmä ja napsauta sitten Download (Lataa) -painiketta Software - ePrint -taulukossa.
    4. Tallenna tiedosto. Kaksoisnapsauta tallennettua tiedostoa ja noudata esiin tulevia ohjeita.
  4. Varmista lisäksi, että mobiililaitteen tai tietokoneen Wi-Fi-ominaisuudet on otettu käyttöön. Useimmissa laitteissa nämä ominaisuudet voidaan valita asetusvalikossa.
    huomautus:
    Poista langattomat yhteydet (WLAN tai Internet) käytöstä.
    Kun haluat tulostaa, kohdista mobiililaitteen ja HP Jetdirect 2800w NFC- ja Wireless Direct -lisälaitteen lähiviestintäkuvakkeet huolellisesti (etäisyys enintään 2,5 cm). Varmista yhteyden muodostuminen pitämällä mobiililaitetta ja lisälaitetta vastakkain vähintään sekunnin ajan.
    Lähiviestinnästä kertova NFC-välilehti tai -ruutu näkyy HP ePrint -ohjelmistossa, jos lähiviestintäantennit on sijoitettu oikein ja yhteensopiva lähiviestintäohjelmisto on asennettu mobiililaitteeseen ja otettu käyttöön.

Tulostaminen Windows 8 -mobiililaitteesta

Seuraava video havainnollistaa tulostaminen Windows 8 -mobiililaitteesta.
Jos et näe videota tai haluat nähdä videon eri koossa, toista se YouTubessa napsauttamalla tätä.
huomautus:
Tällä hetkellä HP ElitePad 900 on ainoa tuettu Windows 8 -mobiililaite.
ARM-suoritinta käyttäviä taulutietokoneita, joissa on Windows RT -käyttöjärjestelmä, ei tueta.
  1. Avaa mobiililaitteen sovelluksen Tiedosto-valikko ja valitse Tulosta.
  2. Valitse tulostinvaihtoehdoista HP ePrint.
  3. Kohdista mobiililaitteen ja HP Jetdirect 2800w -laitteen lähiviestintäkuvakkeet huolellisesti (etäisyys enintään 2,5 cm).
    huomautus:
    Pidä mobiililaitetta ja HP Jetdirect 2800w NFC- ja Wireless Direct -lisälaitetta vastakkain vähintään sekunnin ajan.
    Kun yhteys on muodostettu, mobiililaitteen voi siirtää kauemmaksi HP Jetdirect 2800w NFC- ja Wireless Direct -lisälaitteesta.
    Mobiililaite saattaa ilmaista yhteyden muodostumisen äänimerkillä tai näyttöön tulevalla kuvalla. Kun yhteys on muodostettu, HP ePrint -ohjelmistossa näkyy tulostimen SSID-nimi. SSID on HP Wireless Direct -tulostimen yksilöivä nimi.
    huomautus:
    HP ePrint -ohjain ei katkaise Windows 8 -taulutietokoneen jo käytössä olevia langattomia verkkoyhteyksiä (esimerkiksi tukiasema tai tulostimen WDP-tukiasema).
  4. Kosketa Asetukset-painiketta ja määritä tulostusasetukset (esim. kopioiden määrä, montako sivua arkille tulostetaan ja kaksipuolinen tulostus).
  5. Kosketa Tulosta-painiketta.
Jos Windows 8 -sovelluksessa ei ole Tulosta-komentoa, toimi seuraavasti:
  1. Pyyhkäise näyttöä oikeasta reunasta vasemmalle, kun Windows-sovellus on käynnissä.
  2. Kosketa Laitteet-komentoa ja valitse sitten tulostinluettelosta HP ePrint.
  3. Muuta tarvittaessa tulostuksen asetuksia.
  4. Kosketa Tulosta-painiketta.
  5. Kosketa Tulostin vaatii huomiota -viestiä ja noudata esiin tulevia tulostusohjeita.
huomautus:
HP ePrint -ohjelmisto tallentaa tulostimen viimeksi käytettyjen tulostinten luetteloon, joka on viimeisimpien välilehdessä tai ruudussa.
Valitse Tulosta automaattisesti, kun yhteys on muodostettu, jotta seuraavalla kerralla tulostus tapahtuu automaattisesti, kun kosketat mobiililaitteella HP-tulostinta. (Kun kohta on valittu, Asetukset-vaihtoehto ei ole käytössä.)

Lisätiedot

Lisätietoja HP ePrint -ohjelmistosta ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin on osoitteessa www.hp.com/go/eprintsoftware. Lataa käyttöopas Documentation (Asiakirjat) -välilehdestä.
Lisätietoja asetuksista ja vianmäärityksestä on osoitteessa www.hp.com/go/jd2800wSupport. Vaihtoehtoisesti voit lukea oheisen QR-koodin mobiililaitteellasi.