HP LaserJet Pro MFP M176, M177 - Värikasetin vaihtaminen

Värikasetin vaihtaminen

Kun värikasetin käyttöikä on loppumassa, saat kehotteen tilata vaihtokasetin. Voit jatkaa tulostamista nykyisellä tulostuskasetilla, kunnes tulostuslaatu on niin heikko, että väriaineen tasoittaminen ei auta tarpeeksi.
  1. Käännä kasetteja, jotta ulotut vaihdettavaan kasettiin.
    • LCD-ohjauspaneeli: Paina Käännä kasetteja -painiketta, jotta ulotut vaihdettavaan kasettiin. Ohjauspaneeli ilmaisee kasetin, joka on käytettävissä käännöksen aikana.
    • Kosketusnäytön ohjauspaneeli: Kosketa vaihdettavan kasetin Tarvike-kuvaketta. Kasetit kääntyvät valitsemaasi kasettiin.
    Kuva : Käännä kasetteja
  2. Nosta skannausryhmä.
    Kuva : Nosta skannausryhmä
  3. Avaa yläkansi.
    Kuva : Avaa yläkansi.
  4. Poista värikasetti.
    Kuva : Poista värikasetti
  5. Poista uusi värikasetti pussista. Sijoita käytetty värikasetti pussiin kierrätystä varten.
    Kuva : Uuden värikasetin poistaminen pakkauksesta
  6. Tartu kasetin kumpaankin sivuun ja tasaa väriaine ravistamalla kasettia kevyesti edestakaisin.
    Kuva : Ravista värikasettia varovasti
  7. Tartu tulostuskasetin keskikahvaan ja irrota muovisuojus vetämällä se suoraan irti kasetista.
      varoitus:
    Älä kosketa suljinta tai telan pintaa.
    Kuva : Muovisuojuksen poistaminen
  8. Taivuta kasetin vasemmassa reunassa olevaa liuskaa, kunnes se irtoaa. Vedä liuskasta, kunnes koko teippi on irronnut kasetista. Aseta liuska ja kalvo värikasetin pakkaukseen kierrätystä varten.
    Kuva : Suojateipin irrottaminen
  9. Kohdista värikasetti laitteen sisällä oleviin merkkeihin ja aseta sitten kasetti tukevasti paikalleen.
    huomautus:
    Varmista värikasetin värimerkinnästä, että tulostuskasetti on oikeassa paikassa värikasettivaunussa.
    Kuva : Aseta uusi kasetti paikalleen
  10. Sulje yläkansi.
    Kuva : Yläkannen sulkeminen
  11. Käännä esiin seuraava vaihdettava kasetti.
    • LCD-ohjauspaneeli: Siirry seuraavaan kasettiin painamalla Käännä kasetteja -painiketta. Toista tätä prosessia, kunnes värikasetit on vaihdettu.
    • Kosketusnäytön ohjauspaneeli: Kosketa vaihdettavan kasetin Tarvike-kuvaketta. Kasetit kääntyvät valitsemaasi kasettiin. Toista tätä prosessia, kunnes värikasetit on vaihdettu.
    Kuva : Käännä kasetteja
    huomautus:
    Yläkannen on oltava kiinni kasetteja käännettäessä.
  12. Kun kasetit on vaihdettu, sulje skannausryhmä.
    Kuva : Laske skannausryhmä