• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP SlateBook ‑tietokoneet - Näppäimistön käyttäminen (Android 4.3, 4.2 / Jelly Bean)

Tämä asiakirja koskee HP:n kannettavia tietokoneita, joiden käyttöjärjestelmä on Android 4.3 tai 4.2 / Jelly Bean.
Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka voit käyttää ja muuttaa HP-kannettavan näyttönäppäimistön ja fyysisen näppäimistön toimintoja ja asetuksia tai sanella tekstiä näppäimistön käyttämisen sijaan.
  huomautus:
Taulutietokoneesi Android-käyttöjärjestelmästä riippuen jotkin tässä asiakirjassa esitetyt kuvat eivät välttämättä vastaa täsmällisesti omaa taulutietokonettasi.
Fyysisen näppäimistön käyttäminen
SlateBookissa on näppäimistöalusta, jonka voi kiinnittää irrotettavaan taulutietokoneeseen ja irrottaa siitä. Kun taulutietokone on irrotettu näppäimistöalustasta, vain näyttönäppäimistö on käytettävissä. Näppäimistöalustaa voi käyttää tekstinsyöttöön vain, jos se on kiinnitetty taulutietokoneeseen. Tietoja taulutietokoneen kiinnittämisestä alustaan ja irrottamisesta alustasta on HP:n tukiasiakirjassa Vaihtaminen kannettavan ja taulutietokoneen välillä.
Jos haluat syöttää tekstiä fyysisellä näppäimistöllä, napauta kenttää, johon haluat lisätä tekstin, ja ala kirjoittaa näppäimistöllä. Seuraavissa osioissa on lisätietoja fyysisen näppäimistön ominaisuuksista ja toiminnoista.
Näytön Android näppäimistöllä (Android 4.2)
Kun SlateBookin taulutietokone on irrotettu fyysisestä näppäimistöalustasta, näyttönäppäimistö tulee näkyviin automaattisesti aina, kun napautat tekstinsyöttökenttää. Jos haluat piilottaa näppäimistön, napauta alareunan vasemmanpuoleista -siirtymiskuvaketta.
Tässä osiossa olevat tiedot koskevat esiasennettua Android-oletusnäppäimistöä. Jos olet asentanut uuden näppäimistösovelluksen, katso käyttöohjeet sen valmistajan sivustosta. Seuraavissa osioissa on lisätietoja näyttönäppäimistön ominaisuuksista ja toiminnoista.
Google-näyttönäppäimistön käyttäminen Android 4.3 -käyttöjärjestelmässä
Kun taulutietokone on irrotettu fyysisestä näppäimistöalustasta, näyttönäppäimistö tulee näkyviin automaattisesti aina, kun napautat tekstinsyöttökenttää. Jos haluat piilottaa näppäimistön, napauta alareunan vasemmanpuoleista -siirtymiskuvaketta.
Tässä osiossa olevat tiedot koskevat Google-oletusnäppäimistöä. Jos olet asentanut uuden näppäimistösovelluksen, katso käyttöohjeet sen valmistajan sivustosta. Seuraavissa osioissa on lisätietoja näyttönäppäimistön ominaisuuksista ja toiminnoista.
Näppäimistön asetteluasetusten muuttaminen Android 4.2- tai 4.3 -käyttöjärjestelmässä
SlateBookin fyysisen näppäimistön asetteluasetuksia voi muuttaa eri kielten tai syöttötapojen mukaisiksi. Näyttönäppäimistön asettelu vastaa Android-järjestelmän kielen asetusta. Lisätietoja fyysisen näppäimistön asetusten muuttamisesta sekä Android-järjestelmän kielen vaihtamisesta ja näyttönäppäimistön asetusten muuttamisesta on HP:n tukiasiakirjassa Kielen vaihtaminen.