HP Enterprise - Laiteohjelmiston päivittäminen

Johdanto

Käyttöjärjestelmien Service Pack -päivitysten tavoin HP tarjoaa tulostimiin laiteohjelmistopäivityksiä. Ne korjaavat havaittuja ongelmia ja lisäävät uusia toimintoja tulostimen koko tukijakson ajan.
Jotta tulostimesi on varmasti ajan tasalla, HP suosittelee päivittämään HP Enterprise- ja HP Managed -tulostimien laiteohjelmiston. Lisätietoja on kohdassa Applicable printers (Soveltuvat tulostimet).

Päivitä laiteohjelmisto

Tuettuja laiteohjelmiston päivittämismenetelmiä on tässä tulostimessa neljä sen mukaan, onko tulostin valmiustilassa vai virhetilassa:

Lisätietoja laiteohjelmiston palauttamisesta aiempaan versioon

Jos yrität palauttaa laiteohjelmiston version FutureSmart-versiota 4 vanhempaan versioon etäsijainnista, palautus epäonnistuu ja näyttöön tulee ohjauspaneelin virhe 99.02.32 ja tapahtumalokin viesti 33.05.09.
Tämä johtuu uudesta tietoturvatoiminnosta, joka edellyttää, että jonkun on oltava tulostimen äärellä laiteohjelmiston aiemman version palauttamista varten, ja estää HP SureStart -tulostimien laiteohjelmiston palauttamisen aiempaan versioon etäyhteyden kautta. Lisätietoja tästä toiminnosta on artikkelissa Sulautetut suojausominaisuudet.
HP suosittelee viimeisimmän saatavilla olevan laiteohjelmiston käyttämistä, mutta jos palautus HP FutureSmart 4 -versiosta HP FutureSmart 3 -versioon on ehdottomasti tarpeen, virheet voi välttää käyttämällä ohjauspaneelin esikäynnistysvalikkoa.
huomautus:
Jos palautat tulostinohjelmiston aiemman version, kaikki ratkaisut, tallennetut työt ja nykyiset asetukset menetetään. Kone palautetaan tehdasasetuksiin.

Tulostimet, joita ongelma koskee

Tämä asiakirja koskee seuraavia tulostinmalleja:
  • HP LaserJet Enterprise
  • HP LaserJet Managed
  • HP Officejet Enterprise
  • HP PageWide Enterprise
  • HP PageWide Managed
Käytä vanhemmille pienille HP LaserJet -tulostimille WJA-menetelmää tai siirry kohtaan HP LaserJet - Update the firmware (HP LaserJet – Päivitä laiteohjelmisto).
Jos tulostin HP LaserJet Pro, käytä WJA-menetelmää tai siirry kohtaan HP LaserJet Pro - Update the firmware (HP LaserJet Pro – Päivitä laiteohjelmisto).

Asetussivun tulostaminen

Määritä tulostimeen asennetun laiteohjelmiston nykyinen versio tulostamalla asetussivu jollakin seuraavista tavoista.