HP Slate -taulutietokoneet - Usein kysytyt kysymykset HP-kannettavasta (Android 4.3, 4.2 / Jelly Bean)

Tämä asiakirja koskee HP:n kannettavia tietokoneita, joiden käyttöjärjestelmä on Android 4.3 tai 4.2 / Jelly Bean.
Tässä asiakirjassa on vastauksia HP-kannettavaan liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.
huomautus:
Taulutietokoneesi Android-käyttöjärjestelmästä riippuen jotkin tässä asiakirjassa esitetyt kuvat eivät välttämättä vastaa täsmällisesti omaa taulutietokonettasi.

Tämä video näyttää vihjeitä siitä kuinka voit käyttää HP:n kannettavaa tietokonettasi (Android 4.2/Jelly Bean)

Miten voin saada SlateBookin näytön kääntymään automaattisesti Android 4.2:ssa tai 4.3:ssa?

Miten surffaan Internetissä SlateBookilla Android 4.2- tai 4.3 -käyttöjärjestelmässä?

Kuinka asennan ohjelmiston SlateBookiin Android 4.2- tai 4.3 -käyttöjärjestelmässä?

Voinko käyttää SlateBookia ilman Internet-yhteyttä?

Voinko yhdistää SlateBookin toiseen tietokoneeseen tiedostojen siirtämistä varten?

Miten avaan tiedostot SlateBookissa?

Mihin tallennan tiedostot SlateBookissa?

Voinko itse vaihtaa SlateBookin akut?

Voinko yhä käyttää SlateBookin fyysistä näppäimistöä, kun taulutietokonenäyttö on irrotettu?

Voinko lisätä näyttösuojuksen SlateBookin näyttöön?

Onko SlateBookiin hankittava tietoliikennesopimus?

Mistä voin saada SlateBookin Wi-Fi-tukiaseman MAC-osoitteen Android 4.2- tai 4.3 -käyttöjärjestelmässä?

Voinko asentaa SlateBookiin muun käyttöjärjestelmän, kuten Windowsin?

Voiko SlateBookin palauttaa alkutilaan?

Mistä voin saada teknistä tukea SlateBookia koskevissa asioissa?