• Tiedot
    Tervetuloa Samsung-tulostimen asiakkaille

Tarvitsetko tukea Samsung-tulostimelle? HP on täällä auttamaan! Lisätietoja

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Slate 7 -taulutietokoneet - HP-taulutietokoneen järjestelmän palauttaminen (Android 4.1 / Jelly Bean)

Tämä asiakirja koskee HP Slate 7 -taulutietokoneita, joissa on Android 4.1 / Jelly Bean -käyttöjärjestelmä.
HP-taulutietokoneen järjestelmän palauttamisessa Android-käyttöjärjestelmä poistetaan ja asennetaan uudelleen microSD-muistikortin avulla. Järjestelmän palauttaminen ei poista taulutietokoneeseen tallennettuja tietoja tai asetuksia.
Tässä asiakirjassa on ohjeita palautusvälineen luomiseen ja taulutietokoneen palauttamiseen sen avulla. Tämän osion ohjeiden avulla voit tehdä taulutietokoneen järjestelmän palautuksen.
Ennen järjestelmän palauttamisen aloittamista HP-taulutietokoneessa
Tarkista ennen Android-taulutietokoneen palautusprosessin aloittamista, että seuraavat tarvikkeet ovat valmiina:
  • MicroSD-muistikortti: Tarvitset microSD-kortin, jolla on vähintään 1 Gt tallennustilaa. Kortin kaikki tiedot poistetaan palautusvälineen luonnin yhteydessä. Varmuuskopioi kaikki muistikortin tiedostot ennen aloittamista.
  • MicroSD–SD-muistikorttisovitin ja SD-kortinlukija: Tietokoneen palautusvälineen luomiseen tarvitaan muistikorttisovitin ja kortinlukija.
  • Toinen käytettävissä oleva tietokone: Palautuskuvan lataamiseen ja palautusvälineen luomiseen tarvitaan tietokone, jossa on Internet-yhteys.
Palautustietovälineen luominen HP-taulutietokoneessa
Palautusvälineellä tarkoitetaan microSD-muistikortille tallennettavaa palautustiedostoa eli palautuskuvaa (palautukseen käytettävä levykuva). Luotuasi palautusvälineen voit käyttää sitä taulutietokoneesi Android-käyttöjärjestelmän palauttamiseen. Voit luoda taulutietokoneen palautusvälineen seuraavien ohjeiden avulla.
  1. Aseta microSD-kortti SD-korttisovittimeen ja korttisovitin tietokoneen SD-kortinlukijaan.
  2. Alusta microSD-kortti FAT32-tiedostojärjestelmän avulla.
      huomautus:
    Jos tarvitset ohjeita kortin alustamiseen, tee Internet-haku sanoilla format memory card fat32 (muistikortin alustaminen fat32) ja käyttöjärjestelmälläsi (esimerkiksi format memory card fat32 Windows 7).
  3. Jos sinua pyydetään antamaan mallinumero, toimi seuraavasti:
    1. Kirjoita HP-tablettitietokoneesi mallin nimi (slate 8 pro).
    2. Valitse Siirry.
    3. Sinun on ehkä valittava tuotenumero luettelosta, ennen kuin pääset tuotteen tukisivustoon. Jos näin on, valitse tuotenumero tarvittaessa luettelosta.
    4. Valitse tuotteen tukisivustossa Ohjaimet.
  4. Ohjaimet-sivulla, valitse käyttöjärjestelmäsi alasvetovalikosta ja napsauta sitten Seuraava.
  5. Napsauta plusmerkkiä (+) kohdan Ohjelmisto - Ratkaisut vieressä.
  6. Napsauta Google Android Jelly Bean-Palautuskuva, jonka haluat asentaa. Ellet etsi tiettyä palautuskuvaa, käytä uusinta saatavilla olevaa kuvaa.
  7. Valitse Lataa.
    Kuva : Palautuskuvan lataaminen
    Palautuskuvan lataaminen
  8. Tallenna tiedosto update.zip (palautuskuva) microSD-kortille. Älä pura tiedostoa tai nimeä sitä uudelleen.
    Kuva : Tiedoston lataus (Windows 7 -esimerkki)
    Tiedoston lataus (Windows 7 -esimerkki)
    Kuva : Tallentaminen microSD-kortille (Windows 7 -esimerkki)
    Tallentaminen microSD-kortille (Windows 7 -esimerkki)
  9. Kun lataus on valmis, sulje ikkuna ja poista muistikortti kortinlukijasta.
    Kuva : Lataus valmis (Windows 7 -esimerkki)
    Lataus valmis (Windows 7 -esimerkki)
    Palautusväline on valmis käytettäväksi taulutietokoneessa.
Siirtyminen palautustilaan ja Android-käyttöjärjestelmän asentaminen uudelleen HP-taulutietokoneeseen
Asenna uusi Android 4.1 / Jelly Bean -käyttöjärjestelmän versio taulutietokoneeseesi palautusvälineeltä tämän osion ohjeiden mukaisesti.
  1. Lataa täysin taulutietokone ja irrota sitten latauskaapeli taulutietokoneesta.
  2. Katkaise taulutietokoneesta virta. Aseta tallennusvälineen sisältävä microSD-kortti taulutietokoneen yläreunassa sijaitsevaan kortinlukijaan.
    Kuva : MicroSD-kortin asettaminen paikalleen
    MicroSD-kortin asettaminen paikalleen
  3. Pidä äänenvoimakkuussäädintä (+/- ) ja virtapainiketta painettuina.
  4. Kun näyttöön tulee HP:n logo, vapauta painikkeet.
    Muutaman sekunnin kuluttua näyttöön tulee Android-järjestelmän palautusvalikko.
      huomautus:
    Kosketusnäyttö ei ole käytössä, kun taulutietokone on palautustilassa. Siirry palautusvalikossa ylös- ja alaspäin käyttämällä äänenvoimakkuuden suurennus- ja äänenvoimakkuuden pienennyspainiketta ja valitse korostettu kohde virtapainikkeella.
  5. Korosta äänenvoimakkuuden pienennyspainikkeella kohta wipe cache partition (poista välimuistiosion tiedot).
      huomautus:
    Välimuistiosioon tallennetaan käyttöjärjestelmän usein käyttämät tiedostot. Välimuistiosion tyhjentäminen ei poista omia tietojasi tai vaikuta järjestelmätiedostoihin.
    Kuva : välimuistiosion tietojen poistaminen
    Android-järjestelmän palautusvalikko, jossa on wipe cache partition (poista välimuistiosion tiedot) -vaihtoehto valittuna
  6. Paina virtapainiketta.
  7. Kun näyttöön tulee ilmoitus Cache wipe complete (välimuistiosion tiedot poistettu), korosta äänenvoimakkuuden pienennyspainikkeella kohta update/recover from SD card (päivitä/palauta tiedot SD-kortilta).
    Kuva : päivittäminen/palauttaminen SD-kortilta
    Android-järjestelmän palautusvalikko, jossa on update/recover from SD card (päivitä/palauta tiedot SD-kortilta) -vaihtoehto valittuna
  8. Paina virtapainiketta.
  9. Korosta äänenvoimakkuuden pienennyspainikkeella palautuskuvan tiedosto: update.zip.
    Kuva : update.zip
    update.zip
  10. Vahvista valinta ja aloita palautus painamalla virtapainiketta.
  11. Odota, kunnes palautusprosessi on valmis. Kun näyttöön tulee ilmoitus Install from sdcard complete (asennus SD-kortilta valmis), poista microSD-kortti taulutietokoneen kortinlukijasta.
  12. Korosta kohta reboot system now (käynnistä järjestelmä uudelleen nyt) järjestelmän palautusvalikosta ja tee uudelleenkäynnistys painamalla virtapainiketta.
    Kuva : käynnistä järjestelmä uudelleen nyt
    Android-järjestelmän palautusvalikko, jossa on reboot system now (käynnistä järjestelmä uudelleen nyt) -vaihtoehto valittuna
    Taulutietokone käynnistyy uudelleen. Palautusprosessi on valmis, ja taulutietokoneeseen on asennettu uusi Android-käyttöjärjestelmän versio.