• Palaute

HP 7-, HP Slate 7 -taulutietokoneet - Taulutietokone ei käynnisty (Android 4.1 / Jelly Bean)

Tämä asiakirja koskee HP:n taulutietokoneita, joissa on Android 4.1-/Jelly Bean -käyttöjärjestelmä.
Tässä asiakirjassa on ohjeita taulutietokoneen käynnistysongelmien ratkaisemiseksi. Noudata tämän asiakirjan ohjeita vaiheittain, jotta voit tunnistaa ongelman ja löytää siihen sopivimman ratkaisun.

Vaihe 1: HP-taulutietokoneen pakotettu uudelleenkäynnistys

Pakotetulla uudelleenkäynnistyksellä voidaan ratkaista monia taulutietokoneen käynnistysongelmia. Jos taulutietokone ei käynnisty, suorita pakotettu uudelleenkäynnistys.
Voit pakottaa uudelleenkäynnistyksen seuraavasti: Pidävirtapainiketta painettuna yli kahdeksan sekunnin ajan. Kun taulutietokone on sammunut täysin, käynnistä se uudelleen painamalla virtapainiketta.
Jos tietokone ei käynnisty, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2: HP-taulutietokoneen akun lataaminen

Lataa akku käyttämällä taulutietokoneen mukana toimitettua verkkovirtalaitetta. Anna akun latautua vähintään puoli tuntia ja yritä taulutietokoneen käynnistämistä uudelleen.
Jos tietokone ei käynnisty, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 3: Ratkaisun löytäminen HP-taulutietokoneessa havaittuun ongelmaan

Lue seuraava oireluettelo. Jos löydät taulutietokoneen tilaa vastaavan oireen, noudata kyseisiä ohjeita.

Vaihe 4: Taulutietokoneen huoltoa koskeva yhteydenotto HP:hen

Jos tässä asiakirjassa annetut ohjeet eivät ole ratkaisseet käynnistysongelmaa, ota yhteys HP:hen taulutietokoneen huoltoa varten.