HP Slate 7 -taulutietokoneet - HP-taulutietokoneen kameran käyttäminen (Android 4.1/Jelly Bean)

Tämä asiakirja koskee HP Slate 7 -taulutietokoneita, joissa on Android 4.1 / Jelly Bean -käyttöjärjestelmä.
HP-taulutietokoneessa on kaksi kameraa: toinen taulutietokoneen taka- ja toinen etupuolella. Kameroissa on kiinteä tarkennus, ja salamavaloa ei ole. Tässä asiakirjassa on tietoja valokuvaamisesta ja videoinnista sekä muista HP-taulutietokoneen kameroiden toiminnoista.
Valokuvien ottaminen HP-taulutietokoneella
Tämän osion ohjeiden avulla voit ottaa valokuvia taulutietokoneella.
  huomautus:
Jos lukitusnäytössä on käytössä oletusasetus (lukituksen avaus liu'uttamalla), voit käynnistää kamerasovelluksen suoraan lukitusnäytöstä. Napauta näytön lukkokuvaketta ja liu'uta sormi vasemmalla olevan kamerakuvakkeen päälle. Taulutietokoneen lukitus on avattu, ja kamerasovellus avautuu.
  1. Napauta Kaikki sovellukset -kuvaketta ja sen jälkeen kamerasovellusta.
  2. Voit ottaa kuvan takaosassa olevalla kameralla napauttamalla sinistä ympyrää.
  3. Voit ottaa kuvan etuosassa olevalla kameralla napauttamalla pyörivää kamerakuvaketta ja sitten sinistä ympyrää.
Kameran asetukset:
  • Lähentäminen ja loitontaminen: Pidä valkoista ympyräkuvaketta painettuna. Lähennä vetämällä kuvaketta +-merkkiä kohti ja loitonna vetämällä kuvaketta --merkkiä kohti.
  • Valkotasapainon muuttaminen: Napauta ensin Asetukset-kuvaketta ja sitten valkotasapainon osoitinta (SCN:n oikealla puolella). Valitse valkotasapainoasetus: automaattinen, hehkulamppu, päivänvalo, loisteputkivalo tai pilvinen.
  • Kuvaustilan valitseminen: Napauta Asetukset-kuvaketta ja valitse SCN. Valitse Automaattinen tai .
Panoraamakuvan ottaminen HP-taulutietokoneella
Kamerasovelluksella voi ottaa panoraamakuvia. Kun kuvaat kohdetta kääntäen kameraa sivusuunnassa, ohjelma liittää monta kuvaa yhteen automaattisesti. Ota panoraamakuva taulutietokoneella seuraavasti:
  1. Napauta Kaikki sovellukset -kuvaketta ja sen jälkeen kamerasovellusta.
  2. Napauta panoraamakuvaketta (videokamerakuvakkeen vieressä).
  3. Pidä taulutietokonetta vaaka-asennossa ja aseta kehys panoraamakuvan aloituskohdan vasempaan tai oikeaan reunaan.
  4. Napauta vihreää ympyrää ja liikuta taulutietokonetta hitaasti vaakasuunnassa, samassa tasossa oikealle tai vasemmalle.
    Näytön alalaitaan ilmestyy sininen tilanneilmaisin, josta näkyy, kuinka paljon panoraamakuvaa on tallennettu. Jos liikutat taulutietokonetta liian nopeasti, kamera ilmoittaa siitä sinulle.
      huomautus:
    Saat parhaan tuloksen, kun pidät taulutietokonetta molemmin käsin ja liikutat sitä hyvin hitaasti koko ajan samassa tasossa.
  5. Kun koko panoraamakuva on tallennettu, odota hetki, jotta kuva saadaan käsiteltyä ja tallennettua lopulliseen muotoonsa. Tarkastele panoraamakuvaa napauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa pikkukuvaa.
Videointi HP-taulutietokoneella
Ota taulutietokoneella videokuvaa seuraavasti:
  1. Napauta Kaikki sovellukset -kuvaketta ja sen jälkeen kamerasovellusta.
  2. Napauta videokamerakuvaketta.
  3. Jos haluat ottaa videokuvaa etuosan kameralla, napauta pyörivää kamerakuvaketta.
  4. Aloita kuvaaminen napauttamalla punaista ympyrää.
      huomautus:
    Voit ottaa videoinnin aikana valokuvia napauttamalla näyttöä. Kun valokuvaa otetaan, näytössä näkyy hetkellisesti punainen viivakehys. Videokuvaus ei keskeydy.
  5. Lopeta kuvaaminen napauttamalla punaista ympyrää, jonka sisällä on valkoinen neliö.
Muut Android-käyttöjärjestelmän kamerasovellukset HP-taulutietokoneessa
Löydät lisää taulutietokoneen kameroiden kanssa käytettäviä sovelluksia Google Play -kaupasta.
Valokuvien ja videoiden katselu HP-taulutietokoneen Galleria-sovelluksella
Kun otat taulutietokoneella valokuvia tai videokuvaa, tiedostot tallentuvat Galleria-sovellukseen. Tietoja valokuvien ja videoiden katselemisesta on HP:n tukiasiakirjassa Musiikin kuunteleminen sekä videoiden ja valokuvien katseleminen HP-taulutietokoneella.