HP-tietokoneet - Tietokoneessa saattaa olla virus tai haittaohjelma (Windows 7, Vista, XP)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 7- tai XP-käyttöjärjestelmä.
Tämä asiakirja sisältää tietoja virusten välisistä eroista, ohjeita virusten poistamiseen ja ehdotuksia uusien virustartuntojen estämiseksi.
  varoitus:
Älä avaa sähköpostiviestissä olevaa liitettä tai linkkiä, jos et luota lähettäjään. Joskus hyökkääjät lähettävät sähköpostiviestejä, jotka näyttävät tulevan luotettavista lähteistä, kuten Microsoftilta. Useimmat luotettavat yritykset eivät lähetä ohjelmistoja sähköpostiliitteinä. Jos et luota sähköpostiviestiin, hae sitä koskevia lisätietoja Internetistä tai ota yhteys viestissä nimettyyn yritykseen tai lähettäjään.
huomautus:
Tämä asiakirja ei koske vakoilu- tai mainosohjelmia, eikä selaimen kaappaamista. Vakoiluohjelmat saattavat hidastaa tietokoneen toimintaa muodostettaessa Internet-yhteyttä, ja tietokone saattaa toimia kuin siinä olisi virus, mutta tässä asiakirjassa ei käsitellä kyseisiä tilanteita. Katso lisätietoja vakoilu- tai mainosohjelmista tai selaimen kaappaamisesta kohdasta HP-tietokoneet – Tietokoneessa saattaa olla virus tai haittaohjelma (Windows 10, 8).
huomautus:
HP SmartFriend on tukipalvelu, jonka avulla voit vahvistaa tietokoneen suojausta ja ratkaista tietoturvaongelmia. Saadaksesi lisätietoja, mene HP SmartFriend (vain Pohjois-Amerikka).