HP:n tietokoneet ja tulostimet - Onko tietokoneellani oleva Windows-versio 32- vai 64-bittinen?

Tämä asiakirja koskee vain Windows-käyttöjärjestelmille tarkoitettuja HP-tuotteita ja -ohjelmistoja. Tämä asiakirja ei koske Mac-, Linux- tai muita kuin Windowsin käyttöjärjestelmiä.
Jotkin ohjelmistot ja ohjaimet asentuvat vain 32- tai 64-bittisiin Windows-käyttöjärjestelmiin. Tiedä Windows-versiosi, jotta voit ladata oikean tyyppiset ohjelmistot ja ohjaimet HP-sivustolta.
huomautus:
Jos etsit tulostimen ohjainta, siirry osoitteeseen 123.hp.com.