• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP:n tietokoneet - Tietoja MyRoom-sovelluksesta (Windows 8)

Tämä asiakirja koskee HP:n tietokoneita, joissa on Windows 8.
HP MyRoom on ohjelmistosovellus, jonka avulla voit pitää yhteyttä yhteyshenkilöidesi kanssa Internetissä reaaliaikaisten teksti-, video- ja -äänikeskustelujen ja työpöydän jakamisen avulla.
Tämän asiakirjan avulla voit helposti asentaa sovelluksen ja käyttää sen toimintoja.
Ennen aloittamista
HP MyRoom edellyttää Internet-yhteyttä ja tietyt MyRoom-toiminnot edellyttävät verkkokameraa, mikrofonia ja/tai kaiuttimia. Jos haluat käyttää video- tai äänikeskustelutoimintoa, varmista ennen aloittamista, että Internet-yhteys on muodostettu ja että laitteisto on asennettu ja toimii oikein.
HP MyRoom -sovelluksen määrittäminen
Lataa ja asenna MyRoom sekä luo uusi tili seuraavien osioiden avulla:
HP MyRoom -sovelluksen yhteyshenkilöiden hallinta
Yhteyshenkilöt ovat henkilöitä, joiden kanssa olet yhteydessä HP MyRoom -sovelluksen kautta. Kuka tahansa MyRoom-tilin käyttäjä voidaan lisätä yhteystietoluetteloon käyttämällä hänen sähköpostiaan. Voit lisätä, poistaa ja ryhmitellä yhteyshenkilöitä seuraavien osioiden avulla:
HP MyRoom -asetusten mukauttaminen
Lisätietoja käytettävyyden ja asetusten määrittämisestä ja mukauttamisesta saat valitsemalla minkä tahansa seuraavista osioista:
HP MyRoom -keskusteluryhmien (teksti, video- ja äänikeskustelut) käyttäminen
HP MyRoom sisältää useita kahdenvälisiä keskusteluryhmässä käytettäviä viestintämuotoja. Saat lisätietoja kustakin MyRoom-keskustelutoiminnosta seuraavista osioista:
Kokouksen järjestäminen ryhmässä HP MyRoom -sovelluksen avulla
MyRoom sisältää yksityisiä keskusteluryhmiä, joissa voit pitää kokouksia tai keskustella useiden yhteyshenkilöiden kanssa samanaikaisesti. Ryhmien avulla voit myös ladata ja jakaa tiedostoja tai siirtää tiedostoja yhteyshenkilöille. Seuraavissa osioissa on lisätietoja verkkokameran vianmäärityksestä: