• Tiedot
    Tervetuloa Samsung-tulostimen asiakkaille

Tarvitsetko tukea Samsung-tulostimelle? HP on täällä auttamaan! Lisätietoja

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP:n pöytätietokoneet - ongelmien ratkaiseminen tietokoneen oletusasetusten palautuksen avulla (Windows 8)

Tämä asiakirja koskee HP-tietokoneita ja -taulutietokoneita, joissa on Windows 8.
Windows 8 sisältää Palauta tietokoneen oletusasetukset -toiminnon. Se poistaa pysyvästi kaiken ja asentaa Windows-käyttöjärjestelmän uudelleen. Toiminnosta on hyötyä silloin, kun myyt tai kierrätät tietokoneesi tai taulutietokoneesi tai haluat palauttaa sen tehdastilaan.
Palautettavasta tietokoneesta poistetaan kaikki sisältö, mukaan lukien omat tiedostot, mukautetut asetukset ja ohjelmistosovellukset. Ainoastaan aktivointitila säilyy. Jos Windows on aktivoitu ennen oletusasetusten palauttamista, se pysyy aktivoituna myös niiden palauttamisen jälkeen.
Palauta tietokoneen oletusasetukset -toiminnon käyttäminen aiheuttaa seuraavat asiat:
  • Omat tiedostot, kuten kirjastot, mukautetut asetukset, käyttäjätilit ja työpöytäteemat, poistetaan pysyvästi.
  • Tietokoneeseen palautetaan oletusasetukset eli tehdastila.
  • Tietokoneeseen tehtaalla asennetut sovellukset ja ohjelmat asennetaan uudelleen ja niiden oletusasetukset palautetaan.
  • Ohjelmistot, sovellukset, ohjelmat ja muu tietokoneeseen asentamasi tai tallentamasi sisältö poistetaan pysyvästi
  huomautus:
Jos et käytä uusinta Windows 8 ‑versiota, osa tämän asiakirjan grafiikoista ja tiedoista voi näyttää erilaiselta. Voit noutaa uusimman version Microsoft Storesta.