HP:n pöytätietokoneet - ongelmien ratkaiseminen tietokoneen siivouksen avulla (Windows 8)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita ja -taulutietokoneita, joissa on Windows 8.
Windows 8 sisältää Siivoa tietokone -toiminnon, jonka avulla voit siivota tietokoneesi vaikuttamatta tiedostoihisi. Tämä voi olla hyödyllinen ongelmanratkaisukeino. Siivoustoiminto on ensisijaisesti korjauskeino, jolla tietokoneen voi palauttaa edelliseen tilaan, jossa se toimi.
Seuraavassa luettelossa esitellään tietokoneen siivouksen tapahtumat.
  • Tiedostot ja mukautetut asetukset, kuten kirjastot, käyttäjätilit ja työpöytäteemat, säilytetään.
  • Tietokoneen asetukset palautetaan oletusasetuksiksi.
  • Windows-kaupasta ostetut sovellukset asennetaan uudelleen, ja niiden asetukset palautetaan oletusasetuksiksi. Sovellusten uudelleenasennukseen ei tarvita Internet-yhteyttä.
  • Työpöytäsovellukset poistetaan, ellei tietokoneen valmistaja ole asentanut niitä. Siivouksen loppuvaiheessa työpöydälle tallennetaan HTML-tiedosto nimeltä Removed Apps.html. Se sisältää luettelon poistetuista työpöytäsovelluksista.
  huomautus:
Jos et käytä uusinta Windows 8 ‑versiota, osa tämän asiakirjan grafiikoista ja tiedoista voi näyttää erilaiselta. Voit noutaa uusimman version Microsoft Storesta.