• Tiedot
    KORONAVIRUKSEN (COVID19) vaikutus:

Meillä on tavallista pidempi odotusaika agentin tavoittamiseen. Saadaksesi nopeampaa palvelua, ole hyvä ja käytä digitaalisia ratkaisuja, kuten Virtual Agent (englanti) ja diagnostiikka-työkaluja (englanti) tai HP-tiliäsi. Instant Ink -asiakkaat olkaa hyvä ja asioikaa instantink.com-sivustolla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Tietosivujen tulostaminen

Tietosivujen tulostaminen

Tietosivut sijaitsevat laitteen muistissa. Niiden avulla voi määrittää ja ratkaista laitteeseen liittyviä ongelmia.
huomautus:
Jos laitteen kieltä ei ole määritetty oikein asennuksen aikana, kielen voi valita manuaalisesti laitteen tukemista kielistä. Tietosivut tulostuvat tällä kielellä. Vaihda kieli ohjauspaneelin Laitteen käyttöönotto -valikossa tai HP:n sulautetussa Web-palvelimessa.
  1. Valitse aloitusnäytössä Asetukset -painike.
  2. Kosketa Tulostusraportit-painiketta.
  3. Valitse tulostettavan työn nimi.
Valikkokohde
Alivalikkokohde
Kuvaus
Tulostimen tilaraportti
Tulostaa mustekasetin tilatiedon. Raportti sisältää seuraavat tiedot:
  • Kasetin jäljellä olevan käyttöiän arvioitu pituus prosentteina
  • Sivuja jäljellä (arvio)
  • HP:n mustekasettien tuotenumerot
  • Tulostettujen sivujen määrä
  • Tietoja HP:n uusien mustekasettien tilaamisesta ja käytettyjen mustekasettien kierrätyksestä.
Tulosta laaturaportti
Tulostaa sivun, jonka avulla voidaan ratkaista tulostuslaatuongelmia
Käyttösivu
Näyttää laitteen läpi kulkeneiden papereiden kokotiedot, tiedot siitä, onko tulostus ollut mustavalko- vai väritulostusta ja yksi- vai kaksipuolista sekä tulostettujen sivujen määrän. Tämä raportti on hyödyllinen laskutuksesta sovittaessa.
Verkkokokoonpanosivu
Raportti sisältää seuraavien kohteiden tilatiedot:
  • verkkolaitteiston kokoonpano
  • käytössä olevat toiminnot
  • TCP/IP- ja SNMP-tiedot
  • verkkotilastot.
  • Langattoman verkon määritykset (vain langattomat mallit)
Tapahtumaloki
Tulostaa virhelokin ja muita laitteen käytön aikaisia tapahtumia.
Faksiraportit
Faksin vahvistus
Määrittää, tulostaako laite vahvistusraportin onnistuneen faksityön jälkeen.
Faksivirheraportti
Määrittää, tulostaako laite raportin epäonnistuneen faksityön jälkeen.
Viimeinen tapahtuma
Tulostaa yksityiskohtaisen raportin faksin edellisestä käyttökerrasta, joko lähetyksestä tai vastaanotosta.
Faksiloki
Faksipalvelun loki tulostaa 40 uusinta faksilokin merkintää.
Pikavalintaluettelo
Tulostaa laitteeseen määritetyt pikavalinnat.
Soittajan tunnisteraportti
Tulostaa luettelon kaikkien saapuvien faksien puhelinnumeroista
Roskafaksiraportti
Tulostaa luettelon puhelinnumeroista, joita on estetty lähettämästä fakseja laitteeseen.
PCL-fonttiluettelo
Tulostaa kaikki asennetut PCL-fontit sisältävän luettelon
PS-fonttiluettelo
Tulostaa kaikki asennetut PS-fontit sisältävän luettelon
PS-fonttiluettelo
Tulostaa asennettujen PS-fonttien luettelon