• Tiedot
    KORONAVIRUKSEN (COVID19) vaikutus:

Meillä on tavallista pidempi odotusaika agentin tavoittamiseen. Saadaksesi nopeampaa palvelua, ole hyvä ja käytä digitaalisia ratkaisuja, kuten Virtual Agent (englanti) ja diagnostiikka-työkaluja (englanti) tai HP-tiliäsi. Instant Ink -asiakkaat olkaa hyvä ja asioikaa instantink.com-sivustolla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Skannaustoimintojen käyttäminen

Skannaa asiakirja laitteen skannaustasolta tai asiakirjansyöttölaitteesta.
  varoitus:
Jos käytät asiakirjansyöttölaitetta, varmista, että asiakirjassa ei ole niittejä.
  varoitus:
Parhaan skannauslaadun varmistamiseksi sulje skannerin kansi ennen tulostimen käynnistämistä. Tämä mahdollistaa skannerin kalibroimisen.

Skannaustavat

Voit skannata seuraavilla tavoilla.
  • Skannaa USB-asemaan laitteen ohjauspaneelista.
  • Skannaus tietokoneesta HP Scan -ohjelmalla
  • Skannaus TWAIN-yhteensopivan tai Windows Imaging Applications (WIA) -yhteensopivan ohjelman avulla.
huomautus:
Jos haluat käyttää optista tekstintunnistusohjelmistoa (OCR), asenna CD-levyllä oleva Readiris-ohjelma. Tekstintunnistusohjelmiston toinen nimi on optinen merkintunnistusohjelmisto.

Skannaus USB-asemaan

1. Aseta asiakirja skannaustasolle tai asiakirjansyöttölaitteeseen.
  2. Aseta USB-asema laitteen etu- tai takapaneelin USB-porttiin.
  3. Valitse aloitusnäytössä Skannaa-painike-painike.
  4. Kosketa Skannaus USB-asemaan -näyttöä.
  5. Skannaa ja tallenna tiedosto valitsemalla Skannaa-painike. Laite luo USB-asemaan HP-kansion ja tallentaa tiedoston .PDF- tai .JPG-muotoon automaattisella tiedostonimellä.
    huomautus:
    Kun yhteenvetonäyttö aukeaa, voit muuttaa asetuksia koskettamalla näyttöä.

Skannaa alkuperäiskappale HP:n skannausohjelmistolla

Noudata käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.
huomautus:
Skannaa HP-ohjelmistolla asiakirjoja muokattavaksi tekstiksi. Tässä muodossa voit etsiä, kopioida, liittää ja muokata skannatun asiakirjan tekstiä. Käytä tätä muotoa kirjeiden, sanomalehtileikkeiden ja muiden asiakirjojen muokkaamiseen.
Windows
  1. Aseta alkuperäiskappale tulostettava puoli alaspäin lasin vasempaan takareunaan tai tulostuspuoli ylöspäin asiakirjansyöttölaitteeseen.
  2. Avaa tietokoneella HP:n skannausohjelmisto:
    • Valitse tietokoneen työpöydältä Käynnistä.
    • Valitse Ohjelmat tai Kaikki ohjelmat.
    • Valitse HP-tulsotimelle kansio.
    • Valitse HP Scan.
  3. Valitse skannauksen pikavalinta. Tee tarvittaessa muutoksia skannausasetuksiin.
  4. Käynnistä skannaus valitsemalla Skannaa.
Mac OS X
  1. Aseta alkuperäiskappale tulostettava puoli alaspäin lasin vasempaan takareunaan tai tulostuspuoli ylöspäin asiakirjansyöttölaitteeseen.
  2. Kaksoisnapsauta HP Scan -kuvaketta. Kuvake sijaitsee Hewlett-Packard -kansiossa kiintolevyn ylätasolla Ohjelmat -kansiosta.
  3. Viimeistele skannaus toimimalla kehotteiden mukaan.

Skannaaminen muusta ohjelmasta

Laite on TWAIN- ja Windows Imaging Application (WIA) -yhteensopiva. Laite toimii TWAIN- tai WIA-yhteensopivia skannauslaitteita tukevien Windows-ohjelmien kanssa ja TWAIN-yhteensopivia skannauslaitteita tukevien Macintosh-ohjelmien kanssa.
Avoimen TWAIN/WIA-yhteensopivan ohjelman avulla voi käyttää skannaustoimintoa ja skannata kuvan suoraan avoimeen ohjelmaan. Jos haluat lisätietoja, katso Ohje-tiedostoa tai käyttöohjeita, jotka tulivat TWAIN-yhteensopivan tai WIA-yhteensopivan ohjelman mukana tai katso Skannaaminen Windows-käyttöjärjestelmässä ilman HP-ohjelmistoa.

Skannaaminen TWAIN-yhteensopivan ohjelman avulla

Ohjelma on TWAIN-yhteensopiva, jos se sisältää esimerkiksi seuraavat komennot: Kaappaus, Tiedostoon kaappaus, Skannaa, Tuo uusi objekti, Syötä kohteesta tai Skanneri. Jos et ole varma siitä, onko ohjelma yhteensopiva, tai sitä, minkä niminen komento on, katso lisätietoja ohjelmiston ohjeesta tai käyttöoppaista.
Skannattaessa TWAIN-yhteensopivalla ohjelmalla HP Scan -ohjelma saattaa käynnistyä itsestään. Jos HP Scan -ohjelma käynnistyy, voit tehdä muutoksia kuvan esikatselun aikana. Jos ohjelma ei käynnisty automaattisesti, kuva siirtyy suoraan TWAIN-yhteensopivaan ohjelmaan.
Käynnistä skannaus TWAIN-yhteensopivasta ohjelmasta. Lisätietoja komennoista ja niiden käytöstä on ohjelman ohjeessa ja käyttöoppaassa.

Skannaaminen WIA-yhteensopivan ohjelman avulla

Voit skannata kuvan suoraan ohjelmaan myös WIA-ohjelman avulla. WIA käyttää skannaukseen HP Scan -ohjelman sijaan Microsoft-ohjelmia.
Ohjelma on WIA-yhteensopiva, jos sen Liitä- tai Tiedosto-valikossa on esimerkiksi komento Kuva/Skannerista tai kamerasta. Jos et ole varma, onko ohjelma WIA-yhteensopiva, katso lisätietoja ohjelman ohjeesta tai käyttöoppaasta.
Käynnistä skannaus WIA-yhteensopivasta ohjelmasta. Lisätietoja komennoista ja niiden käytöstä on ohjelman ohjeessa ja käyttöoppaassa.
Tai
Kaksoisnapsauta laitteen kuvaketta Windowsin ohjauspaneelin Skannerit ja kamerat -kansiossa (sijaitsee Windows Vistassa ja Windows 7:ssä Laitteisto ja äänet -kansiossa. Näyttöön avautuu Microsoftin ohjattu WIA-toiminto, jonka avulla voit skannata tiedostoon.

Skannaus optisen tekstintunnistusohjelmiston (OCR) avulla

Voit tuoda skannatun tekstin haluamaasi tekstinkäsittelyohjelmaan muokattavaksi avaamalla HP Scan -ohjelmiston ja valitsemalla pikavalinnan nimeltä Tallenna muokattavaksi tekstiksi (OCR).
Voit käyttää myös muun valmistajan tekstintunnistusohjelmistoa. Readiris Pro OCR -ohjelmisto on laitteen mukana tulevalla erillisellä CD-levyllä. Jos haluat käyttää Readiris Pro -ohjelmaa, asenna se CD-levyltä ja noudata online-ohjetta.

Skannauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa skannaustyön jotakin seuraavista vaihtoehdoista käyttämällä.
  • Kosketa laitteen ohjauspaneelissa Peruuta -painiketta.
  • Valitse ja poista työ tilapalkista, kun aikakatkaisu tapahtuu.