HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Mustekasettien hallinta

Mustekasetin oikea käyttö, säilyttäminen ja valvonta auttavat varmistamaan hyvän tulostuslaadun.

Mustekasettiasetusten muuttaminen

Tulostaminen, kun mustekasetin arvioitu käyttöikä on lopussa

Tarvikeilmoitukset näkyvät laitteen ohjauspaneelissa.
  • Näyttöön tulee ilmoitus <Tarvike> vähissä (jossa <Tarvike> on mustekasetti), kun mustekasetin arvioitu käyttöikä alkaa olla lopussa. Tulostamista voi jatkaa, mutta kannattaa hankkia varastoon uusi kasetti.
  • Näyttöön tulee ilmoitus <Tarvike> hyvin vähissä, kun mustekasetin arvioitu käyttöikä alkaa olla lopussa. Hanki varastoon vaihtokasetti.
  • <Tarvike> Väriaine loppunut -ilmoitus tulee näyttöön, kun mustekasetti on tyhjä.
huomautus:
Vaikka Jatka -asetuksen käyttäminen sallii tulostamisen myös silloin, kun mustekasetin väriainetaso on erittäin alhainen, laite sammuu, ennen kuinj tulostusongelmia ilmenee.

Muokkaa ohjauspaneelista väriaineen vähäisyysvaroituksen tasoasetuksia

Oletusasetukset voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä milloin tahansa, eikä niitä tarvitse ottaa uudelleen käyttöön uuden mustekasetin asentamisen jälkeen.
  1. Valitse aloitusnäytössä tai ohjauspaneelissa Asetukset -painike.
  2. Valitse Laitteen käyttöönotto-valikkokohde.
  3. Valitse Musteen vähäisyys -varoitustaso -vaihtoehto.
  4. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Säilytä oletusarvoinen alhaisen mustetason varoitus valitsemalla Automaattinen.
    • Valitse alhaisesta mustetasosta kertovan varoituksen antotaso valitsemalla Mukautettu.

Yleinen toimisto -tilassa tulostaminen

Yleinen toimisto -tila säästää väriainetta, mikä voi pidentää mustekasetin käyttöikää.
  1. Valitse ohjelman Tiedosto-valikosta Tulosta.
  2. Valitse laite ja paina Ominaisuudet- tai Määritykset-painiketta.
  3. Valitse Paperi/laatu-välilehti.
  4. Valitse Yleinen toimistoTulostuslaatu -pudotusruudusta.

Tarvikkeiden varastointi ja kierrättäminen

Tarvikkeiden kierrättäminen

Voit lukea lisätietoja sekä tilata kierrätystä varten tarroja, kirjekuoria ja laatikoita, joiden postimaksut on maksettu, osoitteesta hp.com/recycle.

Mustekasetin säilytys

Säilytä mustekasetti asentamiseen asti avaamattomassa pakkauksessa.

HP ja muut kuin HP-mustekasetit

Hewlett-Packard Company ei voi suositella uusia tai uusittuja mustekasetteja, jotka eivät ole HP:n valmistamia.
huomautus:
Muiden valmistajien kuin HP:n tuotteiden aiheuttamien ongelmien huolto ei sisälly HP:n takuuseen eikä huoltosopimuksiin.

HP:n väärennösten vastainen verkkosivusto

Siirry osoitteeseen www.hp.com/go/anticounterfeit, jos HP-tulostuskasetin asennuksen jälkeen ohjauspaneelissa näkyy ilmoitus, että kasetti on käytetty tai väärennetty. HP auttaa ongelman ratkaisemisessa.
Muun kuin aidon HP-mustekasetin voi tunnistaa seuraavien merkkien avulla:
  • Tarvikkeiden tilasivun mukaan laitteeseen on asennettu käytetty tai väärennetty tarvike.
  • Mustekasetin käyttämisessä on paljon ongelmia.
  • Kasetti ei ole samannäköinen kuin yleensä (esimerkiksi pakkaus on erilainen kuin HP:n pakkaus).