HP OFFICEJET PRO X451 AND X551 MFP SERIES - Laitteen ohjelmiston ongelmien ratkaiseminen Windowsissa

Laitteen ohjelmiston ongelmien ratkaiseminen Windowsissa

Ongelma
Ratkaisu
Laitteen tulostinohjain ei näy Tulostin-kansiossa
Asenna laitteen ohjelmisto uudelleen.
huomautus:
Sulje kaikki avoimet sovellukset. Voit sulkea sovelluksen, jonka kuvake näkyy ilmaisinalueella, napsauttamalla kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Close (Sulje) tai Disable (Poista käytöstä).
Liitä USB-kaapeli eri USB-porttiin tietokoneessa.
Ohjelmiston asennuksen aikana näyttöön tuli virheilmoitus
Asenna laitteen ohjelmisto uudelleen.
huomautus:
Sulje kaikki avoimet sovellukset. Voit sulkea sovelluksen, jonka kuvake näkyy ilmaisinalueella, napsauttamalla kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Close (Sulje) tai Disable (Poista käytöstä).
Tarkista levytilan määrä asemassa, johon asennat ohjelmistoa. Yritä tarvittaessa vapauttaa tarvittava määrä levytilaa ja asenna laitteen ohjelmisto uudelleen.
Suorita tarvittaessa Levyn eheytys ja asenna laitteen ohjelmisto uudelleen.
Laite on Valmis-tilassa, mutta mitään ei tulostu
Tulosta asetussivu ja varmista, että laite toimii.
Varmista, että kaikki kaapelit on asianmukaisesti kytketty ja että ne ovat annettujen teknisten tietojen mukaisia. Tämä koskee USB- ja virtakaapeleita. Kokeile uutta kaapelia.
Varmista, että asetussivun IP-osoite vastaa ohjelmistoportin IP-osoitetta. Tee jokin seuraavista toimista:
Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008 ja Windows Vista
  1. Napsauta Käynnistä.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Tulostimet ja faksit (oletusarvoinen Käynnistä-valikkonäkymä) tai valitse Tulostimet (perinteinen Käynnistä-valikko).
  4. Napsauta laiteohjaimen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.
  5. Valitse Portit-välilehti ja Määritä portti.
  6. Tarkista IP-osoite ja valitse OK tai Peruuta.
  7. Jos IP-osoitteet eivät vastaa toisiaan, poista ohjain ja asenna se uudelleen käyttämällä oikeaa IP-osoitetta.
Windows 7
  1. Napsauta Käynnistä.
  2. Valitse Tulostimet ja muut laitteet.
  3. Napsauta ohjaimen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Tulostimen ominaisuudet.
  4. Valitse Portit-välilehti ja Määritä portti.
  5. Tarkista IP-osoite ja valitse OK tai Peruuta.
  6. Jos IP-osoitteet eivät vastaa toisiaan, poista ohjain ja asenna se uudelleen käyttämällä oikeaa IP-osoitetta.
Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008 ja Windows Vista, Windows 7, asennettu käyttämällä kaikkien ominaisuuksien asennusohjelmaa
  1. Valitse Käynnistä.
  2. Valitse Kaikki ohjelmat.
  3. Valitse HP.
  4. Valitse laitteesi.
  5. Napsauta Päivitä IP-osoite ja avaa apuohjelma, joka raportoi tunnetun (”edellisen”) IP-osoitteen laitteelle ja sallii IP-osoitteen muutoksen tarpeen mukaan.