HP OFFICEJET PRO X451 AND X551 MFP SERIES - HP ePrint -työkalun käyttäminen

HP ePrint -työkalun käyttäminen

HP ePrint -apuohjelmalla voit tulostaa asiakirjoja lähettämällä ne sähköpostiliitteinä laitteen sähköpostiosoitteeseen mistä tahansa laitteesta, jolla voi lähettää sähköpostia.
huomautus:
HP ePrint -apuohjelman käyttö edellyttää, että laite on kytketty kiinteään tai langattomaan verkkoon ja sillä on Internet-yhteys.
  1. Jotta HP ePrint -apuohjelmaa voisi käyttää, HP-verkkopalvelut on otettava käyttöön.
    1. Valitse aloitusnäytössä ohjauspaneelissa (X451 Series) tai kosketa (X551 Series) Verkkopalvelut -painiketta.
    2. Paina tai kosketa Ota verkkopalvelut käyttöön -painiketta.
  2. Näytä laitteen sähköpostiosoite ohjauspaneelissa valitsemalla HP-verkkopalvelut-valikon Näytä sähköpostiosoite -painike.
  3. Määritä suojausasetukset ja oletustulostusasetukset laitteeseen lähetettäville HP ePrint -töille HP ePrint Center -sivustossa.
    1. Siirry osoitteeseen www.hpeprintcenter.com.
    2. Valitse Sisäänkirjautuminen ja anna HP ePrintCenter -käyttäjätietosi tai rekisteröi uusi tili.
    3. Valitse käyttämäsi laite luettelosta tai lisää se luetteloon valitsemalla + Lisää tulostin. Kun lisäät laitteen, tarvitset tulostimen koodin eli laitteen sähköpostiosoitteen @-merkkiä edeltävän osan.
      huomautus:
      Koodi on voimassa vain 24 tuntia siitä, kun otat HP-verkkopalvelut käyttöön. Jos koodi vanhenee, hanki uusi koodi ottamalla HP-verkkopalvelut käyttöön uudelleen ohjeiden mukaisesti.
    4. Jos haluat estää asiakirjojen luvattoman tulostuksen laitteella, valitse ePrint-asetukset ja valitse sitten Sallitut lähettäjät -välilehti. Valitse Vain sallitut lähettäjät ja lisää sitten ne sähköpostiosoitteet, joista voi lähettää ePrint-töitä laitteeseen.
    5. Jos haluat määrittää oletusasetukset laitteeseen lähetettäville ePrint-töille, valitse ensin ePrint-asetukset ja sitten Tulostusasetukset ja valitse haluamasi asetukset.
  4. Kun haluat tulostaa asiakirjan, liitä se sähköpostiviestiin ja lähetä viesti laitteen sähköpostiosoitteeseen.
huomautus:
Sähköposti tulostetaan, kun se on vastaanotettu. Kuten muidenkin sähköpostiviestien kohdalla, on mahdotonta tietää, milloin viesti saapuu vai saapuuko se ollenkaan. Voit tarkistaa tulostustilan osoitteessa www.eprintcenter.com.
huomautus:
HP ePrintillä tulostetut asiakirjat voivat näyttää erilaisilta kuin alkuperäinen. Tyyli, muotoilu ja tekstin asettelu voivat olla erilaisia kuin alkuperäisessä asiakirjassa. Jos haluat tulostaa asiakirjoja, jotka on tulostettava parempilaatuisina (esimerkiksi lailliset asiakirjat), suosittelemme, että tulostat tietokoneen ohjelmistolla, jolloin voit paremmin säädellä tulostettavan asiakirjan ulkonäköä.