HP OFFICEJET PRO X451 AND X551 MFP SERIES - Lokeroasetusten määrittäminen

Lokeroasetusten määrittäminen

Oletusarvoisesti laite ottaa paperia lokerosta 2. Jos lokero 2 on tyhjä, laite ottaa paperia lokerosta 1 tai lokerosta 3, jos se on asennettu. Lokeron määrittäminen muuttaa nopeusasetuksia, jotta tulostuslaatu olisi mahdollisimman hyvä käyttämällesi paperityypille. Jos käytät kaikkiin tai lähes kaikkiin tulostustöihin erikoispaperia, vaihda laitteen oletuslokeron asetuksia.
Seuraavassa taulukossa luetellaan tapoja, joiden avulla voit määrittää lokeroasetukset vastaamaan tulostustarpeitasi.
Paperinkulutus
Laitteen määrittäminen
Tulostaminen
Täytä lokero 1 ja toinen lokero samalla paperilla ja anna laitteen ottaa paperia toisesta lokerosta, jos toinen lokero on tyhjä.
Aseta paperi lokeroon 1. Määrityksiä ei tarvitse tehdä, jos tyypin ja koon oletusasetuksia ei ole muutettu.
Tulosta tulostustyö sovelluksesta.
Erikoispaperia, kuten painavaa paperia tai kirjelomakkeita, käytetään silloin tällöin lokerossa, jossa on yleensä tavallista paperia.
Aseta erikoispaperi lokeroon 1.
Valitse sovelluksen tulostusvalintaikkunassa lokeroon asetettua erikoispaperia vastaava paperityyppi, ennen kuin lähetät tulostustyön. Valitse lokero 1 paperilähteeksi Paperi/laatu -välilehdestä (Windows) tai Paper Feed (Paperisyöttö) -valikosta (Mac).
Erikoispaperia, kuten painavaa paperia tai kirjelomakkeita, käytetään usein yhdestä lokerosta.
Aseta erikoispaperi lokeroon 1 ja määritä lokero kyseiselle paperityypille.
Valitse sovelluksen tulostusvalintaikkunassa lokeroon asetettua erikoispaperia vastaava paperityyppi, ennen kuin lähetät tulostustyön. Valitse lokero 1 paperilähteeksi Paperi/laatu -välilehdestä (Windows) tai Paper Feed (Paperisyöttö) -valikosta (Mac).
Lokeroasetusten määrittäminen
  1. Varmista, että laitteen virta on kytketty.
  2. Suorita jokin seuraavista tehtävistä:
    • Ohjauspaneeli: Paina (X451 Series) tai kosketa (X551 Series) Asetukset -painiketta, paina tai kosketa Paperinkäsittely ja sitten paina tai kosketa Paperin valinta. Valitse määritettävä lokero.
    • Sulautettu web-palvelin: Napsauta Asetukset-välilehteä ja valitse sitten Paperiasetukset vasemmasta paneelista. Valitse kullekin lokerolle Materiaalin oletuskoko ja Materiaalin oletustyyppi.
  3. Paina OK tai napsauta Käytä.