HP-tietokoneet - Ohjainten ja ohjelmistojen päivitys Windows Update -päivitystoiminnolla (Windows 10, 8, 7)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita ja -taulutietokoneita, joissa on Windows 10, Windows 8 tai Windows 7.
Windows Update on työkalu, joka määrittää tietokonetta koskevat päivitykset ja asentaa ne. Päivitysten lataaminen käyttämällä Windows Updatea edellyttää Internet-yhteyttä.
huomautus:
Voit päivittää ohjaimet myös Laitehallinnan avulla. Lisätietoa on usein kysyttyjen kysymysten kohdassa Voinko käyttää Laitehallintaa päivittämiseen.

Päivitysten asentaminen

Asenna päivitykset noudattamalla näitä ohjeita.
huomautus:
Jos esimerkiksi matkapuhelimessa on käytön mukaan laskutettava yhteys, voit joutua lataamaan päivitykset manuaalisesti.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Tutustu näihin Windows Update -toimintoa koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.