HP:N tieto koneet - HP Support Assistantin lataus, asennus ja käyttö (Windows)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10-, Windows 8-, tai Windows 7-käyttöjärjestelmä.
HP Support Assistant -sovellus auttaa pitämään HP-tietokoneesi toimintakunnossa hakemalla päivityksiä ja tarjoamalla vianmääritystyökaluja. Useimmissa HP-tietokoneissa on HP Support Assistant -sovellus. Napsauta sovelluksen kuvaketta tehtävä palkissa tai Etsi Windowsista "Support Assistantin" avataksesi työkalun.