• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP:n tietokoneet - HP Support Assistant -sovelluksen vianmääritys (Windows)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10-, Windows 8-, tai Windows 7-käyttöjärjestelmä.
HP Support Assistant -sovellus auttaa pitämään HP-tietokoneesi toimintakunnossa hakemalla päivityksiä ja tarjoamalla vianmääritystyökaluja. Useimmissa HP-tietokoneissa on HP Support Assistant -sovellus. Avaa työkalu napsauttamalla sovelluskuvaketta tehtäväpalkissa tai hakemalla Windowsista nimeä ”support assistant”.