• Tiedot
    Tervetuloa Samsung-tulostimen asiakkaille

Tarvitsetko tukea Samsung-tulostimelle? HP on täällä auttamaan! Lisätietoja

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP M575 - HP:n sulautettu Web-palvelin

HP:n sulautetussa Web-palvelimessa voit tarkastella laitteen tilaa, määrittää laitteen verkkoasetuksia sekä hallita tuotetoimintoja laitteen ohjauspaneelin sijaan tietokoneen kautta. Seuraavassa on esimerkkejä HP:n sulautetun Web-palvelimen käyttämisestä:
  • näytä tuotteen tilatiedot
  • tarkastele kaikkien tarvikkeiden jäljellä olevaa käyttöaikaa ja tilaa uusia tarvikkeita
  • tarkastele ja muuta lokeroasetuksia
  • tarkastele ja muuta laitteen ohjauspaneelin valikkoasetuksia
  • tarkastele ja tulosta sisäisiä sivuja
  • vastaanota ilmoituksia laitteeseen ja tarvikkeisiin liittyvistä tapahtumista
  • tarkastele ja muuta verkon asetuksia
  • Ohjatuilla toiminnoilla voit luoda, määrittää ja ottaa käyttöön pikasarjoja, sähköpostin ja faksin
HP:n sulautetun Web-palvelimen käyttö edellyttää seuraavia selaimen ominaisuuksia:
  • Windows: Microsoft Internet Explorer 5.01 tai uudempi tai Netscape 6.2 tai uudempi
  • Mac OS X: Safari tai Firefox, Bonjour tai IP-osoite
  • Linux: Vain Netscape Navigator
  • HP-UX 10 ja HP-UX 11: Netscape Navigator 4.7
HP:n sulautettu Web-palvelin toimii, kun laite on kytketty IP-verkkoon. HP:n sulautettu Web-palvelin ei tue IPX-verkkolaiteyhteyksiä. Voit käyttää HP:n sulautettua Web-palvelinta, vaikka Internet-yhteyttä ei olisikaan käytettävissä.
Kun laite on kytkettynä verkkoon, HP:n sulautettu Web-palvelin on automaattisesti käytettävissä.
HP:n sulautetun Web-palvelimen avaaminen
  1. Anna laitteen IP-osoite tai isäntänimi. Jos Verkko -painike on näkyvissä laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä, näytä osoite koskettamalla painiketta. Muussa tapauksessa tulosta tai näytä laitteen asetussivu toimimalla seuraavasti:
    1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
    2. Avaa seuraavat valikot:
      • Raportit
      • Vahvistus-/tilasivut
      • Asetussivu
    3. Kosketa Tulosta-painiketta tai Näytä-painiketta.
    4. Etsi IP-osoite tai isäntänimi Jetdirect-sivulta.
  2. Kirjoita laitteen IP-osoite tai isäntänimi tuetun verkkoselaimen osoitekenttään.
HP:n sulautetun Web-palvelimen ominaisuudet
Tietoja-välilehti
HP:n sulautetun Web-palvelimen Tietoja-välilehti
Valikko
Kuvaus
Laitteen tila
Näyttää laitteen tilan ja HP-tarvikkeiden arvioidun jäljellä olevan käyttöiän. Näyttää myös, minkä tyyppistä ja kokoista paperia käytetään kussakin lokerossa. Voit muuttaa oletusasetuksia valitsemalla Muuta asetuksia -⁠linkin.
Työn loki
Tiivistelmä kaikista töistä, jotka laite on käsitellyt.
Asetussivu
Tällä sivulla näytetään samat tiedot kuin asetussivulla.
Tarvikkeiden tilasivu
Näyttää laitteen tarvikkeiden tilan.
Tapahtumalokisivu
Näyttää luettelon kaikista laitteen tapahtumista ja virheistä. HP Instant Support -⁠linkistä (kaikkien HP:n sulautetun Web-palvelimen sivujen Muita linkkejä -⁠alueella) voit avata dynaamisia web-sivuja, joiden avulla voit ratkaista ongelmia. Lisäksi sivuilla näkyy muita laitteen lisäpalveluja.
Käyttösivu
Näyttää yhteenvedon laitteella tulostetuista sivuista koon, tyypin ja tulostusradan mukaan.
Tietoja laitteesta
Näyttää laitteen verkkonimen ja -⁠osoitteen sekä mallitiedot. Voit mukauttaa näitä kohtia valitsemalla Yleiset-välilehdessä Tietoja laitteesta -⁠valikon.
Ohjauspaneelin kuva
Näyttää kuvan nykyisestä näytöstä ohjauspaneelin näytössä.
Tulosta
Siirtää tulostusvalmiin tiedoston tietokoneesta tulostettavaksi. Laite käyttää tiedoston tulostukseen oletusasetuksia.
Tulostettavat raportit ja sivut
Näyttää laitteen sisäiset raportit ja sivut. Valitse yksi tai useampi kohde tulostamista tai näyttämistä varten.
Yleiset-välilehti
HP:n sulautetun Web-palvelimen Yleiset-välilehti
Valikko
Kuvaus
Ohjauspaneelin mukautus
Järjestä uudelleen, näytä tai piilota toimintoja ohjauspaneelin näytössä ja vaihda oletusnäyttökieli.
Pikasarjojen määritys
Määritä työt, jotka ovat käytettävissä laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytön Pikasarjat-alueella.
Hälytykset
Määritä laite- ja tarviketapahtumien sähköposti-ilmoitukset.
Ohjauspaneelin hallintavalikko
Näyttää ohjauspaneelin Hallinta-valikon valikkorakenteen.
  huomautus:
Voit määrittää asetuksia tässä näytössä, mutta HP:n sulautettu Web-palvelin tarjoaa myös lisäasetuksia, jotka ovat käytettävissä Hallinta-valikossa.
AutoSend
Määritä laite lähettämään automaattisesti laitteen määrityksiä ja tarvikkeita koskevia sähköpostiviestejä valittuihin sähköpostiosoitteisiin.
Muokkaa muita linkkejä
Voit lisätä jonkin toisen Web-sivuston linkin tai mukauttaa sitä. Tämä linkki näkyy HP:n sulautetun Web-palvelimen kaikkien sivujen Muita linkkejä -alueella.
Tilaustiedot
Kirjoita tietoja vaihtovärikasettien tilaamisesta. Nämä tiedot näkyvät tarvikkeiden tilasivulla.
Tietoja laitteesta
Nimeä laite ja määritä sen omistajan numero. Kirjoita sen ensisijaisen yhteyshenkilön nimi, jolle voidaan lähettää tietoja laitteesta.
Kieli
Määritä HP:n sulautetun Web-palvelimen sivuilla käytettävä kieli.
Pvm ja aika
Aseta päivämäärä ja kellonaika tai synkronoi verkon aikapalvelimen kanssa.
Virrankäyttöasetukset
Määritä laitteen herätys- ja lepotila-aika sekä lepotilan viive tai muokkaa niitä. Voit määrittää jokaiselle viikonpäivälle ja lomapäiville oman ajastuksen. Voit myös määrittää, mitkä toiminnot siirtävät laitteen lepotilasta toimintatilaan.
Varmuuskopiointi ja palautus
Luo varmuuskopiotiedosto, joka sisältää laite- ja käyttäjätiedot. Tämän tiedoston avulla voit palauttaa tiedot laitteeseen tarvittaessa.
Palauta tehdasasetukset
Palauttaa laitteen oletusasetukset.
Ratkaisun asennusohjelma
Asenna kaikki kolmannen osapuolen ohjelmistot, jotka voivat parantaa laitteen toimintaa.
Laiteohjelmistopäivitys
Lataa ja asenna tuotteen laiteohjelmiston päivitystiedostot.
Kiintiö- ja tilastopalvelut
Kolmansien osapuolten työntilastointipalvelujen yhteystietoja.
Kopioi/Tulosta-välilehti
HP:n sulautetun Web-palvelimen Kopioi/Tulosta-välilehti
Valikko
Kuvaus
Nouda USB-muistitikulta -asetukset
Ota Hae USB-muistitikulta -valikko käyttöön tai poista se käytöstä ohjauspaneelissa.
Tallennettujen töiden hallinta
Ota käyttöön tai poista käytöstä mahdollisuus tallentaa töitä laitteen muistiin ja määritä töiden tallennusasetukset.
Säädä paperityypit
Jos tulostuslaadun ongelmia esiintyy tietyn paperityypin yhteydessä, voit ohittaa tehdasasetukset.
Rajoita värejä
Salli tai estä väritulostus ja -kopiointi. Voit määrittää oikeuksia yksittäisille käyttäjille tai tietyistä sovelluksista lähetetyille töille.
Yleiset tulostusasetukset
Määritä asetukset kaikille tulostustöille, myös kopiointitöille ja vastaanotetuille fakseille.
Kopiointiasetukset
Määritä kopiointitöiden oletusasetukset.
Lokeroiden hallinta
Määritä paperilokeroiden asetukset.
Skann./Digitaaliläh. -välilehti
HP:n sulautetun Web-palvelimen Skann./Digitaaliläh. -välilehti
Valikko
Kuvaus
Osoitekirja
Lisää sähköpostiosoitteita laitteeseen yksi kerrallaan ja muokkaa laitteeseen jo tallennettuja sähköpostiosoitteita. Lisäksi voit ladata Tuo/vie-välilehdessä laitteeseen laajan luettelon usein käytettyjä sähköpostiosoitteita.
Sähköpostin ja Tallennus verkkokansioon -toiminnon ohjattu pikamääritys
Määritä laite lähettämään skannattuja asiakirjoja sähköpostin liitteinä.
Määritä laite tallentamaan skannatut kuvat verkkokansioon Pikasarjat. Pikasarjojen avulla verkkoon tallennetut tiedostot on helppo avata.
Sähköpostimääritys
Määritä digitaalisessa lähettämisessä käytetyt oletussähköpostiasetukset, kuten seuraavat:
  • Lähtevän postin (SMTP) palvelimen asetukset
  • Sähköpostilla lähetettävien pikasarjatöiden oletusasetukset
  • Viestien oletusasetukset, esimerkiksi lähettäjän osoite ja aiherivi.
  • Digitaalisten allekirjoitusten asetukset ja salausasetukset
  • Sähköposti-ilmoitusten asetukset
  • Sähköpostitöiden skannauksen oletusasetukset
  • Sähköpostitöiden oletustiedostoasetukset
Verkkokansiotallennuksen määritys
Määritä digitaalisessa lähettämisessä käytetyt verkkokansioasetukset, kuten seuraavat:
  • Verkkokansioon tallennettujen pikasarjatöiden oletusasetukset
  • Ilmoitusten asetukset
  • Verkkokansioon tallennettujen töiden skannauksen oletusasetukset
  • Verkkokansioon tallennettujen töiden oletustiedostoasetukset
Tallennus SharePointiin®
Voit määrittää tarvittavat asetukset, jotta voit tallentaa skannatun asiakirjan yhteen tai useampaan Microsoft® SharePoint® -sivustoon.
USB-tallennusmääritys
Määritä digitaalisessa lähettämisessä käytetyt USB-asetukset, kuten seuraavat:
  • USB-muistitikkuun tallennettujen pikasarjatöiden oletusasetukset
  • Ilmoitusten asetukset
  • USB-muistitikkuun tallennettujen töiden skannauksen oletusasetukset
  • USB-muistitikkuun tallennettujen töiden oletustiedostoasetukset
OXPd: Työnkulku
Käytä kolmannen osapuolen työnkulkutyökaluja.
Digital Sending -⁠ohjelmiston asennus
Määritä valinnaisen digitaalisen lähetysohjelmiston käyttöön liittyvät asetukset.
Faksi-välilehti
HP:n sulautetun Web-palvelimen Faksi-välilehti
Valikko
Kuvaus
Faksilähetysmääritykset
Määritä faksien lähettämisessä käytetyt asetukset, kuten seuraavat:
  • Lähtevien faksien oletusasetukset
  • Oletusasetus, jota käytetään faksien lähettämisessä sisäisellä faksimodeemilla
  • LAN-faksipalvelun käytön asetukset
  • Internet-faksipalvelun käytön asetukset
Pikavalinnat
Hallitse faksin pikavalintanumeroita. Voit tuoda myös .CSV-tiedostoja, jotka sisältävät sähköpostiosoitteita, faksinumeroita tai käyttäjätietueita, jotta niitä voidaan käyttää laitteessa. Voit myös viedä sähköpostiosoitteita, faksinumeroita tai käyttäjätietueita laitteesta tiedostoon tietokoneeseen. Tiedostoa voidaan käyttää varmuuskopiona tai tietueet voidaan tuoda sen avulla toiseen HP-laitteeseen.
Faksivastaanottomääritykset
Määritä tulostuksen oletusasetukset saapuville fakseille sekä faksitulostuksen aikataulu.
Faksien arkistointi ja edelleenlähetys
Ota käyttöön tai poista käytöstä faksien arkistointi ja faksien edelleenlähetys ja määritä kummankin perusasetukset.
  • Faksien arkistointi on menetelmä, jota käytetään kaikkien saapuvien ja lähtevien faksien kopioiden lähettämiseen sähköpostiosoitteeseen.
  • Faksin edelleenlähetys on menetelmä, jota käytetään saapuvien faksien lähettämiseen toiseen faksilaitteeseen.
Faksitoimintaloki
Sisältää luettelon fakseista, jotka laitteella on lähetetty tai vastaanotettu.
Vianmääritys-välilehti
HP:n sulautetun Web-palvelimen Vianmääritys-välilehti
Valikko
Kuvaus
Yleinen vianmääritys
Valitse erilaisia raportteja ja testejä, jotka auttavat laitteen ongelmien ratkaisemisessa.
Hae diagnostiikkatiedot
  huomautus:
Tämä kohta on käytettävissä ainoastaan, jos järjestelmänvalvojan salasana on määritetty Suojaus-välilehdessä.
Vie tuotetietoja tiedostoon, joka voi olla hyödyllinen ongelman yksityiskohtaisessa määrittämisessä.
Kalibrointi/puhdistus
Ota automaattinen puhdistustoiminto käyttöön, luo ja tulosta puhdistussivu, ja valitse vaihtoehto, jolla laitteen voi kalibroida heti.
Laiteohjelmistopäivitys
Lataa ja asenna tuotteen laiteohjelmiston päivitystiedostot.
Palauta tehdasasetukset
Palauta laitteen oletusasetukset.
Suojaus-välilehti
HP:n sulautettu Web-palvelinSuojaus-välilehti
Valikko
Kuvaus
Yleinen suojaus
Määritä järjestelmänvalvojan salasana, jotta voit rajoittaa laitteen tiettyjen ominaisuuksien käyttöä.
Määritä PJL-salasana PJL-komentojen käsittelyä varten.
Määritä tiedostojärjestelmän käytön ja laiteohjelmiston päivityksen suojaus.
Ota käyttöön tai poista käytöstä isäntä-USB-portti ohjauspaneelissa tai USB-liitäntä ohjainkortissa, jotta voit tulostaa suoraan tietokoneesta.
Näytä kaikkien turvallisuusasetusten tila.
Käytönhallinta
Määritä tiettyjen käyttäjien tai ryhmien pääsy laitteen toimintoihin. Valitse myös tapa, jolla käyttäjät kirjautuvat laitteeseen.
Suojaa tallennetut tiedot
Määritä ja hallitse laitteen sisäistä kiintolevyä. Laitteen kiintolevy on salattu suojauksen maksimoimiseksi.
Määritä laitteen kiintolevylle tallennettujen töiden asetukset.
Sertifikaattien hallinta
Asenna laitteen ja verkon käyttöönotossa tarvittavat suojaussertifikaatit ja hallitse niitä.
Toimintotesti
Varmista, että turvallisuustoiminnot toimivat odotettujen järjestelmän parametrien mukaisesti.
HP:n Web-palvelut-välilehti
HP:n Web-palvelut -välilehdessä voit määrittää ja ottaa käyttöön HP:n Web-palvelut laitteessa. HP:n Web-palvelut on otettava käyttöön, jos haluat käyttää HP ePrint -toimintoa.
Verkot-välilehti
Käytä Verkot-välilehteä laitteen verkkoasetusten määrittämiseen ja muuttamiseen, kun laite on kytketty IP-pohjaiseen verkkoon. Tämä välilehti ei tule näkyviin, jos laite on kytketty muun tyyppisiin verkkoihin.
Muita linkkejä -⁠luettelo
  huomautus:
Voit määrittää, mitkä linkit näkyvät Muita linkkejä -luettelossa käyttämällä Yleiset-välilehden Muokkaa muita linkkejä -valikkoa. Seuraavat ovat oletuslinkkejä.
HP:n sulautetun Web-palvelimen Muita linkkejä -⁠luettelo
Valikko
Kuvaus
Tuotetuki
Muodostaa yhteyden laitteen tukisivustoon, jossa voit etsiä ohjetietoja.
Osta tarvikkeita
Muodostaa yhteyden HP SureSupply -verkkosivustoon, josta saat tietoja alkuperäisten HP-tarvikkeiden, kuten tulostuskasettien ja paperien, ostovaihtoehdoista.
HP Instant Support
Muodostaa yhteyden HP:n Web-sivustoon ja auttaa etsimään ohjeita ongelmatilanteissa.
Bonjour-palvelun nimen vaihtaminen
Jos sinun on vaihdettava tuotteen Bonjour-palvelun nimi, toimi seuraavasti:
  1. Avaa HP:n sulautettu Web-palvelin ja välilehti Verkot.
  2. Napsauta TCP/IP-asetukset-linkkiä.
  3. Siirry sivun alareunaan Bonjour-palvelun nimi -kenttään ja päivitä tiedot.
  4. Tallenna muutokset valitsemalla Käytä.