• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise color flow MFP M575c and HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c - Skannaus- ja lähetystoimintojen määrittäminen

Skannaus- ja lähetystoimintojen määrittäminen
Laite sisältää seuraavat skannaus- ja lähetysominaisuudet:
  • Tiedostojen skannaaminen ja tallentaminen verkossa olevaan kansioon.
  • Tiedostojen skannaaminen ja tallentaminen laitteen muistiin.
  • Tiedostojen skannaaminen ja tallentaminen USB-muistitikkuun.
  • Asiakirjojen skannaaminen ja lähettäminen yhteen tai useampaan sähköpostiosoitteeseen.
  • Asiakirjojen skannaaminen ja lähettäminen yhteen tai useampaan Microsoft® SharePoint® -sivustoon.
Osa skannaus- ja lähetystoiminnoista ei ole käytettävissä tuotteen ohjauspaneelista käsin ennen kuin ne on otettu käyttöön HP:n sulautetun Web-palvelimen avulla.
  huomautus:
Yksityiskohtaisia tietoja HP:n sulautetun Web-palvelimen käytöstä saat napsauttamalla Ohje-linkkiä, joka on HP:n sulautetun Web-palvelimen kunkin sivun oikeassa yläkulmassa.
  1. Avaa selain ja kirjoita laitteen IP-osoite osoiteriville.
  2. Kun HP:n sulautettu Web-palvelin tulee näkyviin, valitse Skann./Digitaaliläh. -välilehti.
  3. Jos et määrittänyt Sähköposti-toimintoa ohjelmiston asennuksen aikana, voit ottaa sen käyttöön HP:n sulautetussa Web-palvelimessa.
    1. Napsauta Sähköpostimääritys-linkkiä.
    2. Ota toiminto käyttöön valitsemalla Ota käyttöön Lähetys sähköpostiin-valintaruutu.
    3. Valitse käytettävä lähtevän postin palvelin tai lisää luetteloon jokin toinen palvelin napsauttamalla Lisää-painiketta. Noudata näyttöön tulevia kehotteita.
        huomautus:
      Jos et tiedä postipalvelimen nimeä, voit etsiä sen avaamalla sähköpostiohjelmasi ja katsomalla lähtevän postin määritysasetuksia.
    4. Määritä oletuslähettäjän osoite Sanoman osoite -alueella.
    5. Muiden asetusten määrittäminen on valinnaista.
    6. Napsauta sivun alareunassa olevaa Käytä-painiketta.
  4. Ota Tallenna verkkokansioon -toiminto käyttöön.
    1. Napsauta Verkkokansiotallennuksen määritys -linkkiä.
    2. Ota toiminto käyttöön valitsemalla Ota käyttöön Tallennus verkkokansioon-valintaruutu.
    3. Määritä mukautettavat asetukset.
    4. Napsauta sivun alareunassa olevaa Käytä-painiketta.
  5. Ota USB-tallennus -toiminto käyttöön.
    1. Napsauta USB-tallennusmääritys -linkkiä.
    2. Valitse Ota käytt USB-tall -valintaruutu.
    3. Napsauta sivun alareunassa olevaa Käytä-painiketta.
  6. Ota Tallennus SharePointiin® -toiminto käyttöön.
    1. Napsauta Tallennus SharePointiin® -linkkiä.
    2. Valitse Ota käyttöön Tallennus SharePointiin® -valintaruutu.
    3. Sinun on täytettävä SharePoint® -sivuston tiedot, jotta voit käyttää tätä ominaisuutta. Napsauta Pikasarjat-alueen Lisää-painiketta ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.
    4. Napsauta sivun alareunassa olevaa Käytä-painiketta.