HP tietokoneet - Asemien ositus ja nimeäminen (Windows 10, 8)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10 tai Windows 8.
Tässä asiakirjassa kerrotaan, mitä ovat levyasemat, osiot ja asemat sekä miten osioita voi lisätä ja poistaa.
huomautus:
HP:n yrityskäyttöön tarkoitettujen tietokoneiden osiorakenne saatetaan määrittää tietokonehallinnan yritystoimintaan liittyvissä ympäristöissä.

Yleistä asemista ja osioista

Asema on fyysinen tallennusväline, kuten kiintolevy, SSD-levy tai siirrettävä USB-muistitikku. Osio on aseman osa, joka voidaan alustaa ja jolle voidaan antaa asemakirjain. Asema viittaa säilytystilaan aseman osiossa. Termejä osio ja asema käytetään usein tarkoittamaan samaa asiaa.
HP- ja Compaq-tietokoneissa on Windows (C)- tai C: -asema, joka on Windowsille ja tiedostoille tarkoitettu osio.
Seuraavissa osioissa kuvataan, miten asemat ja osiot toimivat, miten uusia asemakirjaimia lisätään sekä miten osioita luodaan ja poistetaan.