HP:n pöytätietokoneet - Langattoman kotiverkon luominen (Windows 10, 8)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10 tai Windows 8.
Windows sallii useiden tietokoneiden liittämisen kotiverkkoon. Tämä on kätevä tapa jakaa tiedostoja kotona. Tässä asiakirjassa on ohjeita kiinteän kotiverkon määrittämisestä sekä kansioiden ja tiedostojen jakamisesta verkossa.

Paikallisen verkon ja tiedostojaon määrittäminen

Tämän osan ohjeilla voit määrittää kotiverkon langattomia laitteita käyttämällä.
huomautus:
Eräiden tämän asiakirjan vaiheiden suorittaminen edellyttää kirjautumista Windowsiin järjestelmänvalvojan tunnuksilla. Tavallisesti tämä tili luotiin ensimmäiseksi, kun tietokone käynnistettiin ensimmäisen kerran.

Jaettujen tiedostojen ja hakemistojen käyttö lähiverkossa

Käytä jaettuja kansioita ja hakemistoja seuraavasti:
  1. Varmista, että Verkon etsiminen ja tiedostojen jakaminen on Käytössä.
  2. Kirjoita Windowsin hakukenttään Tarkastele verkon tietokoneita ja laitteita.
  3. Verkkoikkuna avautuu ja näyttää paikallisesta verkosta löytyneet tietokoneet, joissa on jaettuja kansioita.
  4. Kaksoisnapsauta tietokonetta, jonka tiedostoja haluat käyttää.
  5. Anna pyydettäessä sen tietokoneen käyttäjänimi ja salasana, jota haluat käyttää.