HP-tietokoneet - Vähäisestä levytilasta johtuvien ongelmien ja virheiden ratkaiseminen (Windows 10, 8)

Tämä asiakirja koskee HP-tietokoneita ja -tabletteja, joissa on Windows 10 tai Windows 8.
Jos tietokoneen kiintolevyllä on liian vähän vapaata tilaa, Windows-päivitykset eivät välttämättä asennu, sovellukset ja tiedostot eivät ehkä lataudu ja näyttöön saattaa tulla matalan levytilan virheitä tai varoituksia. Tietokoneen tai taulutietokoneen suorituskyky voi myös muuttua epäluotettavaksi.
huomautus:
Jos käytössäsi on HP:n kannettava tietokone, jossa on 32 Gt:n kiintolevy, ja päivitys tuottaa ongelmia vähäisen kiintolevytilan takia, siirry kohtaan HP:n kannettavat tietokoneet – Tallennustilan vapauttaminen 32 Gt:n kiintolevyltä (Windows 10).
huomautus:
Jos tietokoneessa on Windows 8 ja näkyviin tulee virheilmoitus Aseman RECOVERY (D:) levytila on loppumassa, katso artikkeli HP:n tietokoneet – Virhe: levytila vähissä. Recovery-aseman levytila on loppumassa (Windows 8).

Vapauta kiintolevytilaa

Tyhjennä roskakori, poista tarpeettomat tiedostot ja ohjelmat ja säädä järjestelmän palautusasetuksia vapauttaaksesi tilaa kiintolevyltä.

Lisävinkkejä tilan vapauttamisesta

Seuraavien ohjeiden avulla voit estää tallennustilaongelmat.