HP:n tietokoneet - Recovery Managerin käyttäminen ohjelmiston ja ohjaimien palauttamiseen (Windows 8)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joihin Windows 8 oli asennettu valmiiksi ennen toimitusta.
Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka ohjelmistot ja laiteohjaimet asennetaan uudelleen tietokoneisiin, joihin ne oli esiasennettu tehtaalla.
huomautus:
Jos tietokoneesi toimitettiin tilaustyönä, sinun täytyy ehkä asentaa uudelleen joitakin ohjelmistoja käyttäen niitä ohjelmiston asennuslevyjä, jotka toimitettiin tietokoneesi mukana.
Katso toisista osioista ohjeita ohjelmiston tai ohjaimien uudelleenasennukseen sen mukaan, onko sinulla kannettava tietokone vai pöytätietokone.

Ohjelmiston uudelleenasennus HP:n kannettaviin tietokoneisiin, joissa on Windows 8

Seuraavien ohjeiden avulla voit asentaa tehtaalla esiasennetut sovellukset ja ohjaimet tietokoneisiin, joissa on Windows 8.

Ohjelmiston asentaminen uudelleen HP:n pöytätietokoneisiin tai All-in-One-tietokoneisiin, joissa on Windows 8

Noudata seuraavien osioiden vaiheita sen mukaan, haluatko asentaa uudelleen ohjelmiston vai ohjaimet HP-pöytätietokoneeseen, jossa on Windows 8.