• Palaute

HP LaserJet Pro MFP M521 and HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Muut tulostustehtävät (Windows)

Tulostustyön peruuttaminen (Windows)

1. Jos tulostustyö on kesken, voit pysäyttää sen painamalla laitteen ohjauspaneelin Peruuta -painiketta.
    huomautus:
    Jos tulostustyö on edennyt jo liian pitkälle, sitä ei ehkä voi enää peruuttaa.
    huomautus:
    Voit poistaa käsiteltävät työt painamalla Peruuta -painiketta. Jos käynnissä on useita prosesseja, voit peruuttaa ohjauspaneelissa näkyvän työn painamalla Peruuta -painiketta.
  2. Voit myös peruuttaa tulostustyön ohjelmasta tai tulostusjonosta.
    • Ohjelma: Yleensä näkyviin tulee hetken ajaksi valintaikkuna, jonka avulla tulostustyön voi peruuttaa.
    • Windowsin tulostusjono: Jos tulostustyö on odottamassa tulostusjonossa (tietokoneen muistissa) tai taustatulostuksessa, poista työ sieltä.
      • Windows XP, Windows Server 2003 ja Windows Server 2008 Valitse Käynnistä, valitse Asetukset ja valitse sitten Tulostimet ja faksit. Avaa ikkuna kaksoisnapsauttamalla laitteen kuvaketta, napsauta peruutettavaa tulostustyötä hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Peruuta.
      • Windows Vista: Valitse näytön vasemmassa alakulmassa oleva Windows-symboli, valitse Asetukset ja valitse sitten Tulostimet. Avaa ikkuna kaksoisnapsauttamalla laitteen kuvaketta, napsauta peruutettavaa tulostustyötä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Peruuta.
      • Windows 7: Valitse näytön vasemmassa alakulmassa oleva Windows-symboli ja valitse sitten Laitteet ja tulostimet. Avaa ikkuna kaksoisnapsauttamalla laitteen kuvaketta, napsauta peruutettavaa tulostustyötä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Peruuta.

Paperikoon valitseminen (Windows)

1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite ja valitse Ominaisuudet- tai Määritykset-painike.
  3. Valitse Paperi/laatu-välilehti.
  4. Valitse koko avattavasta Paperikoko-luettelosta.
  5. Napsauta OK-painiketta.
  6. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunasta OK-painike.

Mukautetun paperikoon valitseminen (Windows)

1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite ja paina Ominaisuudet- tai Määritykset-painiketta.
  3. Valitse Paperi/laatu-välilehti.
  4. Napsauta Mukautettu-painiketta.
  5. Kirjoita mukautetun koon nimi ja määritä mitat.
    • Leveys on paperin lyhyt reuna.
    • Pituus on paperin pitkä reuna.
  6. Valitse Tallenna ja sen jälkeen Sulje.
  7. Sulje Ominaisuudet-valintaikkuna napsauttamalla OK-painiketta. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunasta OK-painike.

Vesileimojen tulostaminen (Windows)

1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite ja paina Ominaisuudet- tai Määritykset-painiketta.
  3. Valitse Tehosteet-välilehti.
  4. Valitse vesileima avattavasta Vesileimat-luettelosta.
    Jos haluat lisätä uuden vesileiman luetteloon, valitse Muokkaa-painike. Määritä vesileiman asetukset ja valitse OK-painike.
  5. Jos haluat tulostaa vesileiman vain ensimmäiselle sivulle, valitse Vain ensimmäinen sivu -valintaruutu. Muutoin vesileima tulostetaan kaikille sivuille.
  6. Sulje Ominaisuudet-valintaikkuna napsauttamalla OK-painiketta. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunasta OK-painike.