• Palaute

HP LaserJet Pro MFP M521 and HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Tulostustehtävät (Mac OS X)

Tulostuksen pikavalinnan käyttäminen (Mac OS X)

1. Valitse Tiedosto-valikko ja valitse sitten Tulostaminen.
  2. Valitse tämä laite Tulostin-valikosta.
  3. Valitse Esiasetukset-valikosta tulostuksen esiasetus.
  4. Osoita Tulostaminen-painiketta.
huomautus:
Voit käyttää tulostinohjaimen oletusasetuksia valitsemalla vaihtoehdon standardi.

Tulostuksen pikavalinnan luominen (Mac OS X)

Tallenna nykyiset tulostusasetukset myöhempää käyttöä varten esiasetusten avulla.
  1. Valitse Tiedosto-valikko ja valitse sitten Tulostaminen.
  2. Valitse tämä laite Tulostin-valikosta.
  3. Tulostinohjain näyttää oletuksena Kopiot ja sivut -valikon. Avaa valikon avattava luettelo ja valitse valikko, jonka tulostusasetuksia haluat muuttaa.
  4. Valitse jokaisessa valikossa tulostusasetukset, jotka haluat tallentaa myöhempää käyttöä varten.
  5. Valitse Esiasetukset-valikosta Tallenna nimellä... ja kirjoita esiasetuksen nimi.
  6. Osoita OK-painiketta.

Automaattinen molemmille puolille tulostaminen (Mac OS X)

1. Valitse Tiedosto-valikko ja valitse sitten Tulostaminen.
  2. Valitse tämä laite Tulostin-valikosta.
  3. Tulostinohjain näyttää oletuksena Kopiot ja sivut -valikon. Avaa valikon avattava luettelo ja valitse Asettelu-valikko.
  4. Valitse sidonta-asetus avattavasta Kaksipuolinen-luettelosta.
  5. Osoita Tulostaminen-painiketta.

Manuaalinen tulostaminen molemmille puolille (Mac OS X)

1. Napsauta Tiedosto-valikkoa ja valitse sitten Tulostaminen.
  2. Valitse tämä laite Tulostin-valikosta.
  3. Oletusarvoisesti tulostinohjain näyttää Kopiot ja sivut -valikon. Avaa valikoiden avattava luettelo ja napsauta Kaksipuolinen tulostus manuaalisesti-valikkoa.
  4. Valitse Kaksipuolinen tulostus manuaalisesti -⁠valintaruutu ja valitse sidontavaihtoehto.
  5. Osoita Tulostaminen-painiketta.
  6. Mene tulostimen luo ja poista kaikki tyhjät paperit lokerosta 1.
  7. Hae tulostettu pino tulostelokerosta ja aseta se syöttölokeroon tulostettu puoli ylöspäin.
  8. Jatka valitsemalla tarvittaessa asianmukainen ohjauspaneelin painike.

Useiden sivujen tulostaminen arkille (Mac OS X)

1. Valitse Tiedosto-valikko ja valitse sitten Tulostaminen.
  2. Valitse tämä laite Tulostin-valikosta.
  3. Tulostinohjain näyttää oletuksena Kopiot ja sivut -valikon. Avaa valikon avattava luettelo ja valitse Asettelu-valikko.
  4. Valitse avattavasta Sivuja arkille-luettelosta kullekin arkille tulostettava sivujen määrä.
  5. Valitsemalla Asemointisuunta voit valita sivujen järjestyksen ja sijoittelun arkilla.
  6. Valitse Reunat-kohdasta, millainen reunus sivujen ympärille tulostetaan.
  7. Osoita Tulostaminen-painiketta.

Sivun suunnan valitseminen (Mac OS X)

1. Valitse Tiedosto-valikko ja valitse sitten Tulostaminen.
  2. Valitse tämä laite Tulostin-valikosta.
  3. Osoita Kopiot ja sivut-valikossa Sivun asetukset &nbhy;valintaikkuna-painiketta.
  4. Valitse käytettävää sivun suuntaa vastaava kuvake ja OK-painike.
  5. Osoita Tulostaminen-painiketta.

Paperityypin valitseminen (Mac OS X)

1. Valitse Tiedosto-valikko ja valitse sitten Tulostaminen.
  2. Valitse tämä laite Tulostin-valikosta.
  3. Tulostinohjain näyttää oletuksena Kopiot ja sivut -valikon. Avaa valikon avattava luettelo ja valitse Viimeistely-valikko.
  4. Valitse tyyppi avattavasta Materiaalityyppi-luettelosta.
  5. Napsauta Tulostaminen-painiketta.

Kansilehden tulostaminen (Mac OS X)

1. Valitse Tiedosto-valikko ja valitse sitten Tulostaminen.
  2. Valitse tämä laite Tulostin-valikosta.
  3. Tulostinohjain näyttää oletuksena Kopiot ja sivut -valikon. Avaa valikon avattava luettelo ja valitse Kansilehti-valikko.
  4. Valitse milloin haluat tulostaa kansisivun. Valitse joko Ennen asiakirjaa tai Asiakirjan jälkeen.
  5. Valitse Kansilehden tyyppi -valikosta viesti, jonka haluat tulostaa kansilehdelle.
    huomautus:
    Voit tulostaa tyhjän kansilehden valitsemalla Kansilehden tyyppi -valikosta standardi.
  6. Napsauta Tulostaminen-painiketta.

Asiakirjan skaalaaminen sivukokoa vastaavaksi (Mac OS X)

1. Valitse Tiedosto-valikko ja valitse sitten Tulostaminen.
  2. Valitse tämä laite Tulostin-valikosta.
  3. Tulostinohjain näyttää oletuksena Kopiot ja sivut -valikon. Avaa valikon avattava luettelo ja valitse Paperinkäsittely-valikko.
  4. Valitse Kohteen paperikoko -alueelta Sovittaminen paperikokoon -valinta ja valitse sitten avautuvasta luettelosta koko.
  5. Napsauta Tulostaminen-painiketta.

Vihkon luominen (Mac OS X)

1. Valitse Tiedosto-valikko ja valitse sitten Tulostaminen.
  2. Valitse tämä laite Tulostin-valikosta.
  3. Tulostinohjain näyttää oletuksena Kopiot ja sivut -valikon. Avaa valikon avattava luettelo ja valitse Asettelu-valikko.
  4. Valitse sidonta-asetus avattavasta Kaksipuolinen-luettelosta.
  5. Avaa valikon avattava luettelo ja valitse Vihkotulostus-valikko.
  6. Valitse Tulosteen muotoileminen vihoksi -valintaneliö ja valitse sidontavaihtoehto.
  7. Valitse paperikoko.
  8. Napsauta Tulostaminen-painiketta.