HP LaserJet Enterprise 700 M712 - Helppokäyttöisen USB-tulostuksen ongelmien ratkaiseminen

Nouda USB-muistitikulta -⁠valikko ei avaudu, kun USB-asema asetetaan paikalleen
  1. Toiminto on aktivoitava ennen kuin sitä voi käyttää.
    1. Paina laitteen ohjauspaneelissa Alkuun -painiketta.
    2. Avaa seuraavat valikot:
      • Hallinta
      • Yleisasetukset
      • Salli haku USB-laitteesta
    3. Korosta Ota käyttöön-vaihtoehto ja paina OK-painiketta.
  2. Laite ei ehkä tue käyttämääsi USB-asemaa tai tiedostojärjestelmää. Tallenna tiedostot tavalliseen USB-asemaan, joka käyttää FAT (File Allocation Table) -⁠tiedostojärjestelmää. Laite tukee FAT32-USB-asemia.
  3. Jos jokin toinen valikko on jo auki, sulje se ja aseta USB-asema uudelleen paikalleen.
  4. USB-asemassa voi olla useita osioita. (Joissakin USB-asemissa on mukana ohjelmisto, joka jakaa laitteen osioihin CD-levyn tapaan.) Poista osiot alustamalla USB-asema uudelleen tai käytä toista USB-asemaa.
  5. Laitteessa ei ehkä ole tarpeeksi virtaa USB-aseman käyttöön.
    1. USB-aseman poistaminen
    2. Katkaise laitteesta virta ja kytke sitten virta uudelleen.
    3. Käytä USB-asemaa, jossa on oma virtalähde tai joka käyttää vähemmän virtaa.
  6. USB-asema voi olla viallinen.
    1. USB-aseman poistaminen
    2. Katkaise laitteesta virta ja kytke sitten virta uudelleen.
    3. Kokeile tulostaa toiselta USB-asemalta.
Tiedostoa ei voi tulostaa USB-asemalta
  1. Varmista, että lokerossa on paperia.
  2. Tarkista, onko ohjauspaneelin näytössä virheilmoituksia. Jos paperi juuttuu laitteeseen, poista tukos.
Tulostettava tiedosto ei näy Hae USB-muistitikulta -⁠valikossa
  1. Yrität ehkä tulostaa tiedostotyyppiä, jota USB-tulostustoiminto ei tue. Laite tukee tiedostotyyppejä .pdf, .prn, .pcl, .ps ja .cht.
  2. USB-asemassa voi olla liikaa tiedostoja yhdessä kansiossa. Vähennä kansion tiedostojen määrää siirtämällä tiedostoja alikansioihin.
  3. Tiedostonimessä voi olla merkkejä, joita laite ei tue. Tässä tapauksessa laite korvaa tiedostonimet toisen merkistön merkeillä. Nimeä tiedostot uudelleen ASCII-merkeillä.