• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise 700 M712 - Tuotteen suojausominaisuudet

Turvallisuuslausunnot
Laite tukee suojausstandardeja ja suositeltuja yhteyskäytäntöjä, joilla voit suojata laitteen ja verkon tiedot sekä helpottaa laitteen valvontaa ja ylläpitoa.
Lisätietoja HP:n suojatuista kuvankäsittely- ja tulostusratkaisuista on osoitteessa www.hp.com/go/secureprinting. Sivulla on linkkejä suojaustoimintojen tiedotteisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin.
IPsec (IP Security)
IPsec on yhteyskäytäntöjen joukko, jolla voidaan hallita IP-verkkoliikennettä. IPsec tarjoaa isäntäkoneiden välisen todennuksen, tietojen eheytystoiminnon ja verkkoliikenteen salauksen.
Voit määrittää IPsec-protokollan HP:n sulautetun Web-palvelimen Verkko-välilehdessä tuotteille, jotka on kytketty verkkoon ja joilla on HP Jetdirect -⁠tulostuspalvelin.
Laitteeseen kirjautuminen
Osan laitteen ohjauspaneelin toiminnoista voi suojata luvattomalta käytöltä. Kun toiminto on suojattu, laite kehottaa kirjautumaan ennen kuin toimintoa voi käyttää. Voit kirjautua sisään myös kehotetta odottamatta painamalla laitteen ohjauspaneelissa Alkuun -painiketta ja valitsemalla sitten Kirjaudu -⁠vaihtoehdon.
Yleensä käyttäjätunnus ja salasana ovat samat kuin tietokoneen verkkokirjautumisessa. Selvitä tarvittaessa käyttäjätiedot laitteen verkkojärjestelmänvalvojalta.
Laitteeseen kirjautumisen jälkeen ohjauspaneelissa näkyy Kirjaudu ulos -⁠vaihtoehto. Laitteen suojauksen varmistamiseksi valitse Kirjaudu ulos -⁠vaihtoehto, kun et enää käytä laitetta.
Järjestelmäsalasanan määrittäminen
Voit määrittää laitteen ja HP Embedded Web Serverin käytölle järjestelmänvalvojan salasanan, jotta laitteen asetuksia ei voi muuttaa luvatta.
  1. Avaa HP:n sulautettu Web-palvelin kirjoittamalla laitteen IP-osoite selaimen osoiteriville.
  2. Valitse Suojaus-välilehti.
  3. Avaa Yleinen suojaus -⁠valikko.
  4. Kirjoita Käyttäjätunnus-kenttään salasanaa vastaava käyttäjätunnus.
  5. Kirjoita salasana Uusi salasana -⁠kenttään ja uudelleen Vahvista salasana -⁠kenttään.
      huomautus:
    Jos muutat aiemmin määritettyä salasanaa, kirjoita ensin aiemmin määritetty salasana Vanha salasana -⁠kenttään.
  6. Napsauta Käytä-painiketta. Kirjoita salasana muistiin ja säilytä sitä turvallisessa paikassa.
Salaustuki: HP:n nopeat salatut kiintolevyt
Kiintolevy mahdollistaa laiteperustaisen salauksen, joten voit säilyttää turvallisesti luottamuksellisia tietoja heikentämättä laitteen tehoa. Kiintolevy hyödyntää uusinta AES (Advanced Encryption Standard) ‑salausta ja sisältää monipuolisia ajansäästöominaisuuksia ja vakaita toimintoja.
Määritä kiintolevy HP:n sulautetun Web-palvelimen Suojaus-valikossa.
Lisätietoja salatusta kiintolevystä on HP:n nopean salatun kiintolevyn asennusoppaassa.
  1. Siirry osoitteeseen www.hp.com/support.
  2. Kirjoita hakukenttään salattu kiintolevy ja paina Enter-näppäintä.
  3. Valitse HP:n nopea salattu kiintolevy -⁠linkki.
  4. Valitse Manuals-linkki.
Ohjainkorttipaikan lukitseminen
Ohjainkorttipaikassa laitteen takaosassa on paikka, johon voit kiinnittää turvalukon. Ohjainkorttipaikan lukko estää ohjainkortin arvokkaiden osien irrottamisen.
Kuva : Muotoilupiirilevyn lukon paikka