HP LaserJet Enterprise 700 Color MFP M775, HP LaserJet Enterprise MFP M725 - Nitoja/pinontalokero (vain mallit z ja z+)

Johdanto
Nitojan/pinolokeron avulla voidaan nitoa enintään 30-sivuisia töitä paperille, jonka paino on 75 g/m2. Se voi pinota enintään 500 paperiarkkia. Nitoja voi nitoa seuraavia paperikokoja:
  • A3 (pystysuunta)
  • A4
  • B4 (pystysuunta)
  • B5 (vaakasuunta)
  • Ledger (pystysuunta)
  • Legal (pystysuunta)
  • Letter
Paperin paino voi vaihdella 60–120 g/m2. Paksua paperia ei ehkä voi nitoa 30 arkkia kerrallaan.
Jos nidottavassa asiakirjassa on vain yksi sivu tai jos siinä on enemmän kuin 30 arkkia, laite tulostaa asiakirjan nidontalokeroon, mutta ei nido sitä.
Laitteella voi nitoa vain paperia. Älä yritä nitoa muun tyyppisiä papereita, kuten kirjekuoria, kalvoja tai tarroja.
Voit määrittää oletussijainnin, jonne laite laittaa sivuilla niitin, noudattamalla seuraavassa osassa olevia ohjeita.
Niitin oletussijainnin määrittäminen
Määritä niitin oletussijainti asiakirjoissa. Tietyn työn oletusasetukset voi ohittaa ohjauspaneelin avulla. Niitin oletussijainnin määrittämiseen on käytettävissä seuraavat vaihtoehdot:
  • None (Ei lainkaan): Ei niittejä
  • Ylävasen tai yläoikea: Jos asiakirja on pystysuuntainen, niitti on paperin lyhyen reunan vasemmassa yläkulmassa. Jos asiakirja on vaakasuuntainen, niitti on paperin pitkän reunan oikeassa yläkulmassa.
  • Ylävasen: Niitti on paperin lyhyen reunan vasemmassa yläkulmassa.
  • Yläoikea: Niitti on paperin pitkän reunan oikeassa yläkulmassa.
    Kuva : Niittien sijainnit
  1. Paperin lyhyen sivun vasemmassa yläkulmassa
  2. Paperin pitkän sivun oikeassa yläkulmassa
  huomautus:
Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin tyypin mukaan.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Selaa tuotteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja valitse se.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Nitojan/pinontalokeron asetukset
    • Nidonta
  3. Valitse niitin sijainti vaihtoehtojen luettelosta ja valitse Tallenna.
FutureSmart 4
Nouda tulostimen IP-osoite seuraavien ohjeiden avulla ja määritä sitten niitin oletusasetus HP:n sulautetussa verkkopalvelimessa:
  1. Avaa selain ja kirjoita osoiteriville IP-osoite tai isäntänimi täsmälleen siinä muodossa kuin se näkyy tulostimen ohjauspaneelissa. Paina tietokoneen näppäimistön Enter-näppäintä. Sulautettu verkkopalvelin avautuu.
    Kuva : Esimerkki IP-osoitteesta selainikkunassa
      huomautus:
    Jos selaimessa näkyy ilmoitus, jonka mukaan sivuston käyttö ei ehkä ole turvallista, jatka sivustoon siitä huolimatta. Tähän sivustoon siirtyminen ei vahingoita tietokonetta.
  2. Valitse HP:n sulautetussa verkkopalvelimessa Kopioi/tulosta-välilehti ja valitse sitten vasemmassa valikossa Nitojan/pinontalokeron hallinta.
  3. Valitse niitin sijainti avattavasta Niitti-valikosta ja valitse sitten Käytä.