• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise MFP - Skannauslaadun parantaminen

Skannerin lasin tarkistaminen lian ja tahrojen varalta
Aikaa myöten skannerin lasiin ja valkoiseen taustaan voi kerääntyä hiukkasia ja roskia, jotka voivat vaikuttaa laitteen suorituskykyyn. Puhdista skannerin lasi ja valkoinen muovitausta noudattamalla seuraavia ohjeita.
  1. Katkaise laitteesta virta painamalla virtapainiketta ja irrota sitten virtajohto pistorasiasta.
    Kuva : Virtapainikkeen painaminen
  2. Avaa skannerin kansi. Etsi likaiset tai tahriintuneet kohdat kohdistamalla kopiointivirheitä sisältävä paperi skannerin lasiin.
    Kuva : Avaa skanneri
  3. Puhdista skannerin lasi, asiakirjansyöttölaitteen lasi (pieni lasikaistale skannerin vasemmalla puolella) ja valkoinen muovitausta. Käytä hankaamattomalla lasinpuhdistusaineella kostutettua pehmeää liinaa tai sientä. ‏Kuivaa lasi ja valkoinen muovitausta säämiskällä tai selluloosasienellä, jotta niihin ei jää läikkiä.
      varoitus:
    Älä altista mitään laitteen osaa hankausaineille, asetonille, bentseenille, ammoniakille, etyylialkoholille tai hiilitetrakloridille. Muutoin laite voi vahingoittua. Älä laita nesteitä suoraan lasiin tai taustalevylle. Ne voivat tihkua laitteeseen ja vahingoittaa sitä.
      huomautus:
    Jos kopioihin ilmestyy raitoja asiakirjansyöttölaitetta käytettäessä, puhdista skannerin vasemmalla puolella oleva pieni lasikaistale.
      huomautus:
    Katso tämä englanninkielinen video ja ota selvää, miten voit paikantaa ja poistaa kopioissa raitoja aiheuttavat roskat: www.youtube.com/watch?v=CGn7FJvH8sE.
    Kuva : Puhdista skanneri
  4. Kytke virtajohto pistorasiaan ja käynnistä laite painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Virtapainikkeen painaminen
Tarkkuusasetusten tarkistaminen
  huomautus:
Tarkkuuden määrittäminen korkeaksi kasvattaa tiedoston kokoa ja pidentää skannausaikaa.
  1. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painike.
  2. Avaa Skannauksen/digitaalisen lähetyksen asetukset -⁠valikko.
  3. Valitse määritettävä skannaus- ja lähetysasetusten luokka.
  4. Avaa Työn oletusasetukset -⁠valikko.
  5. Kosketa Tarkkuus-painiketta.
  6. Valitse jokin esimääritetyistä vaihtoehdoista. Kosketa Tallenna-painiketta.
  7. Valitse Käynnistä -painike.
Väriasetusten tarkistaminen
  1. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painike.
  2. Avaa Skannauksen/digitaalisen lähetyksen asetukset -⁠valikko.
  3. Valitse määritettävä skannaus- ja lähetysasetusten luokka.
  4. Avaa Työn oletusasetukset -⁠valikko.
  5. Kosketa Väri/Musta -⁠painiketta.
  6. Valitse jokin esimääritetyistä vaihtoehdoista. Kosketa Tallenna-painiketta.
  7. Valitse Käynnistä -painike.
Kuvan säätöasetusten tarkistaminen
Paranna skannauslaatua säätämällä näitä lisäasetuksia.
  1. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painike.
  2. Avaa Skannauksen/digitaalisen lähetyksen asetukset -⁠valikko.
  3. Valitse määritettävä skannaus- ja lähetysasetusten luokka.
  4. Avaa Työn oletusasetukset -⁠valikko.
  5. Valitse Kuvansäätö -⁠painike.
  6. Säädä liukusäätimien avulla Tummuus-, Kontrasti-, Terävyys- ja Taustan tyhjennys­tasot. Kosketa Tallenna-painiketta.
  7. Valitse Käynnistä -painike.
Tekstin tai kuvien skannauslaadun optimointi
Optimoi skannaustyö skannattavaa kuvatyyppiä varten: teksti, kuvat tai valokuvat.
  1. Kosketa laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä jotakin skannaus- tai lähetystoimintojen painiketta:
    • Tallenna verkkokansioon
    • Tallenna laitteen muistiin
    • USB-tallennus
  2. Kosketa ensin Lisävaihtoehtoja-painiketta ja sitten Tekstin/kuvan optimointi -⁠painiketta.
  3. Valitse jokin valmiista asetuksista tai kosketa Manuaalinen säätö -⁠painiketta ja säädä asetusta sitten Optimointi-alueen liukusäätimellä. Kosketa OK-painiketta.
  4. Kosketa Käynnistä -painiketta.
  huomautus:
Nämä ovat tilapäisiä asetuksia. Kun työ on viimeistelty, laite palauttaa oletusasetukset käyttöön.
Tulostuslaadun asetusten tarkistaminen
Tällä asetuksella säädetään tiedoston pakkauksen tasoa tiedostoa tallennettaessa. Valitse korkein asetus parhaimmalle laadulle.
  1. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painike.
  2. Avaa Skannauksen/digitaalisen lähetyksen asetukset -⁠valikko.
  3. Valitse määritettävä skannaus- ja lähetysasetusten luokka.
  4. Avaa Työn oletusasetukset -⁠valikko.
  5. Kosketa Tulostuslaatu-painiketta.
  6. Valitse jokin esimääritetyistä vaihtoehdoista. Kosketa Tallenna-painiketta.
  7. Valitse Käynnistä -painike.
Asiakirjansyöttölaitteen rullien ja erottelualustan puhdistaminen
  1. Nosta asiakirjansyöttölaitteen salpa.
    Kuva : Nosta salpa ylös
  2. Avaa asiakirjansyöttölaitteen kansi.
    Kuva : Avaa asiakirjansyöttölaitteen kansi
  3. Poista näkyvä nukka ja pöly rullista ja erottelualustasta joko paineilmalla tai puhtaalla nukkaamattomalla liinalla, joka on kostutettu lämpimään veteen.
      huomautus:
    Nosta rullayksikkö ylös, jotta voit puhdistaa toisen rullan.
    Kuva : Puhdista asiakirjansyöttölaite
  4. Sulje asiakirjansyöttölaitteen kansi.
    Kuva : Sulje asiakirjansyöttölaitteen kansi