HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525, HP LaserJet Enterprise Color flow MFP M575c, and HP LaserJet Enterprise700 Color MFP M775 - EconoMode-asetukset

Nopeuden tai energiankulutuksen optimoiminen
Laite pysyy oletusarvoisesti lämpimänä töiden välillä, jotta nopeus on optimaalinen ja töiden ensimmäinen sivu tulostuu nopeammin. Voit määrittää laitteen jäähtymään töiden välillä, mikä säästää energiaa.
  1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Yleisasetukset
    • Virrankäyttöasetukset
    • Optimaalinen nopeus/virrankäyttö
  3. Valitse haluamasi asetus ja valitse sitten Tallenna-painike.
Lepotilan määrittäminen
  1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Yleisasetukset
    • Virrankäyttöasetukset
    • Lepotilan ajastinasetukset
    • Lepotilan / autom. katkaisun väli
  3. Valitse haluamasi aikajakso ja valitse sitten Tallenna-painike.
      huomautus:
    Lepotilan oletusaika on 30 minuuttia.
      huomautus:
    Virtapainikkeen valo vilkkuu, kun laite on lepotilassa.
Lepotilan aikataulun määrittäminen
  huomautus:
Päivämäärä- ja kellonaika-asetukset on määritettävä, ennen kuin Lepotilan ajoitus -⁠toimintoa voi käyttää.
  1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Yleisasetukset
    • Päivämäärä-/kellonaika-asetukset
  3. Avaa Päivämäärän/kellonajan muoto -⁠valikko ja määritä seuraavat asetukset:
    • Päivämäärän muoto
    • Kellonajan muoto
  4. Kosketa Tallenna -⁠painiketta.
  5. Avaa Päivämäärä/aika -⁠valikko ja määritä seuraavat asetukset:
    • Päivämäärä
    • Kellonaika
    • Aikavyöhyke
    Jos laitetta käytetään maassa/alueella, jossa on käytössä kesäaika, valitse Kesäaika -⁠valintaruutu.
  6. Kosketa Tallenna -⁠painiketta.
  7. Palaa Hallinta-näyttöön koskettamalla nuolipainiketta.
  8. Avaa seuraavat valikot:
    • Yleisasetukset
    • Virrankäyttöasetukset
    • Lepotilan ajoitus
  9. Valitse Lisää -⁠painike ja valitse sitten ajoitettava tapahtumatyyppi: Herätys tai Lepotila.
  10. Määritä seuraavat asetukset:
    • Kellonaika
    • Tapahtuman päivät
  11. Valitse OK-painike ja sen jälkeen Tallenna-painike.