• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - Väriaineen keräysyksikkö

Kohde
Kuvaus
Osanumero
Väriaineen keräysyksikkö
Säiliö käytettyä väriainetta varten
CE980A
Lisätietoja on osoitteessa www.hp.com/go/learnaboutsupplies
Väriaineen keräysyksikön vaihtaminen
Vaihda väriaineen keräysyksikkö, kun ohjauspaneeliin tulee kehote.
  huomautus:
Väriaineen keräysyksikkö on kertakäyttöinen. Älä yritä tyhjentää väriaineen keräysyksikköä ja käyttää sitä uudelleen. Muutoin laitteen sisään saattaa joutua irtonaista väriainetta, joka voi heikentää tulostuslaatua. Palauta käytetty väriaineen keräysyksikkö kierrätettäväksi HP:n Planet Partners -⁠ohjelman kautta.
  1. Avaa takaluukku. Varmista, että luukku on kokonaan auki.
    Kuva : Avaa takaluukku
  2. Tartu väriaineen keräysyksikön yläosaan ja poista yksikkö laitteesta.
    Kuva : Poista väriaineen keräysyksikkö
  3. Aseta mukana oleva korkki yksikön etuosassa olevan aukon päälle.
    Kuva : Kiinnitä sininen korkki
  4. Poista uusi väriaineen keräysyksikkö pakkauksesta.
    Kuva : Uusi väriaineen keräysyksikkö
  5. Aseta uuden yksikön alaosa laitteeseen ja paina yksikön yläosasta, kunnes yksikkö naksahtaa paikalleen.
    Kuva : Asenna väriaineen keräysyksikkö
  6. Sulje takaluukku.
    Kuva : Sulje takaluukku
    Käytetyn väriaineen keräysyksikön kierrätysohjeet toimitetaan uuden väriaineen keräysyksikön mukana.