HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series - Laitteen ohjauspaneelin kuvaus

HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series - Laitteen ohjauspaneelin kuvaus

• Voit siirtyä kahden aloitusnäytön välillä koskettamalla suuntapainikkeita.
      Kuva : HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series -laitteen ohjauspaneeli
    1. 1 Aloitus: Palaa Aloitus-näyttöön, joka avautuu, kun tulostin käynnistetään.
    2. 2 Ohje: Näyttää Aloitus-näytössä kaikki ohjeen aiheet. Muissa näytöissä näyttää tietoja tai animaation meneillään olevasta toiminnosta.
    3. 3 Suuntapainikkeet: Voit siirtyä kohteesta toiseen kahdessa aloitusnäytössä, valokuvissa, tulostuksen esikatselussa, sovelluksissa ja vaakasuuntaisissa valikkokohteissa.
    4. 4 Edellinen: Palaa edelliseen näyttöön.
    5. 5 Peruuta: Pysäyttää meneillään olevan toiminnon.
    6. 6 ePrint-kuvake: Avaa Verkkopalv. yhteenveto -valikon, josta voi tarkistaa ePrint-tilatiedot, muuttaa ePrint-asetuksia tai tulostaa tietosivun.
    7. 7 Langaton yhteys -kuvake: Avaa Langaton yhteenveto -valikon, josta voit tarkistaa langattoman yhteyden tilan ja säätää langattoman yhteyden asetuksia. Voit myös tulostaa langattoman verkon testiraportin, jota käytetään verkkoyhteysongelmien vianmäärityksessä.
    8. 8 Muste-kuvake: Näyttää kunkin kasetin arvioidun mustetason. Näyttää varoitussymbolin, jos mustetaso on odotettua vähimmäismustetasoa alhaisempi.
    9. 9 Asetukset-kuvake: Avaa Asetukset -valikon, jossa voit muuttaa laitteen asetuksia ja käyttää ylläpitotyökaluja.
    10. 10 Valokuva: Avaa Valokuva-valikon, jossa voit tarkastella ja tulostaa valokuvia tai tulostaa tulostetun valokuvan uudelleen.
    11. 11 Apps: Tuo käyttöön nopean ja helpon tavan käyttää ja tulostaa internetistä tietoja, kuten kuponkeja, värityssivuja ja palapelejä.
    12. 12 Kopioi: Avaa Kopioi-valikon, jossa voit valita kopion tyypin tai muuttaa kopiointiasetuksia.
    13. 13 Skannaus: Avaa Skannaus-valikon, jossa voit valita skannauksen kohteen.
    14. 14 Pikalomakkeet: HP:n Pikalomakkeet-toiminnon avulla voit tulostaa kalentereita, tarkistuslistoja, pelejä, muistivihkopaperia, kaaviopaperia ja nuottipaperia.
  • Langattoman yhteyden tilavalo ja painike
    Kuva : Langattoman yhteyden tilavalo ja painike
    Langattoman yhteyden tilavalo ja painike
    1
    Langattoman yhteyden tilavalo
    • Tasainen sininen valo tarkoittaa, että langaton yhteys on muodostettu ja voit tulostaa.
    • Hitaasti vilkkuva valo ilmoittaa, että langaton yhteys on käytössä, mutta tulostinta ei ole yhdistetty verkkoon. Varmista, että tulostin on langattoman signaalin kantoalueella.
    • Nopeasti vilkkuva valo ilmaisee langattoman yhteyden virhettä. Lisätietoja on tulostimen näyttöön tulevassa viestissä.
    2
    Langattoman yhteyden painike
    Painamalla painiketta voit tarkistaa langattoman yhteyden tilan, IP-osoitteen, verkkonimen, laitteisto-osoitteen (MAC) ja Suora langaton-tilan.