• Palaute

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Useiden sivujen tulostaminen arkille (Mac OS X)

Useiden sivujen tulostaminen arkille (Mac OS X)

1. Valitse Tiedosto-valikko ja valitse sitten Tulostaminen.
  2. Valitse tämä laite Tulostin-valikosta.
  3. Tulostinohjain näyttää oletuksena Kopiot ja sivut -valikon. Avaa valikon avattava luettelo ja valitse Asettelu-valikko.
  4. Valitse avattavasta Sivuja/arkki-luettelosta kullekin arkille tulostettava sivujen määrä.
  5. Valitsemalla Asemointisuunta voit valita sivujen järjestyksen ja sijoittelun arkilla.
  6. Valitse Border-kohdasta, millainen reunus sivujen ympärille tulostetaan.
  7. Osoita Tulostaminen-painiketta.