HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Osoitekirjan käyttäminen sähköpostin lähettämiseen

Voit määrittää sähköpostin vastaanottajaluettelon osoitekirjan avulla. Käytettävissä voi olla useita osoitekirjan tarkasteluvaihtoehtoja sen mukaan, miten laite on määritetty.
  • Kaikki yhteystiedot: Luettelo kaikista käytettävissä olevista yhteystiedoista.
  • Omat yhteystiedot: Luettelo kaikista käyttäjätunnukseesi liitetyistä yhteystiedoista. Tällaiset yhteystiedot eivät ole muiden laitetta käyttävien henkilöiden näkyvissä.
    huomautus:
    Omat yhteystiedot -luettelo näkyy vain, jos olet kirjautunut laitteeseen.
  • Paikalliset yhteystiedot: Luettelo kaikista laitteen muistiin tallennetuista yhteystiedoista. Nämä yhteystiedot ovat kaikkien laitetta käyttävien henkilöiden näkyvissä.

Yhteystietojen lisääminen osoitekirjaan laitteen ohjauspaneelista

Kun olet kirjautunut laitteeseen, osoitekirjaan lisäämäsi yhteystiedot eivät tule muiden laitteen käyttäjien nähtäviksi.
Kun et ole kirjautunut laitteeseen, osoitekirjaan lisäämäsi yhteystiedot ovat kaikkien muiden laitteen käyttäjien nähtävinä.
huomautus:
Voit käyttää osoitekirjan luomiseen ja hallintaan myös HP:n sulautettua Web-palvelinta.
  1. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Sähköposti -painike.
    huomautus:
    Anna käyttäjätunnus ja salasana, jos niitä pyydetään.
    Kuva : Sähköposti-painike
  2. Avaa Osoitekirja-näyttö koskettamalla Vastaanottaja:-kentän vieressä olevaa Osoitekirja -painiketta.
    Kuva : Osoitekirja-painike
  3. Kosketa näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Lisää -painiketta.
    Kuva : Lisää osoite -painike
  4. Kirjoita yhteyshenkilön nimi Nimi-kenttään.
    Kuva : Osoitekirja-näyttö
  5. Valitse valikkoluettelosta Sähköposti-vaihtoehto ja kirjoita sitten yhteyshenkilön sähköpostiosoite.
    Lisää yhteystieto luetteloon valitsemalla OK-painike.
    Kuva : Osoitekirja-näyttö

Asiakirjan lähettäminen sähköpostiin osoitekirjaa käyttämällä

1. Aseta asiakirja skannauspuoli alaspäin skannaustasolle tai skannauspuoli ylöspäin asiakirjansyöttölaitteeseen ja säädä paperinohjaimet paperin koon mukaan.
    Kuva : Asiakirjaohjainten säätäminen
  2. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Sähköposti -painike.
    huomautus:
    Anna käyttäjätunnus ja salasana, jos niitä pyydetään.
    Kuva : Sähköposti-painike
  3. Avaa Osoitekirja-näyttö koskettamalla Vastaanottaja:-kentän vieressä olevaa Osoitekirja -painiketta.
    Kuva : Osoitekirja-painike
  4. Valitse avattavasta luettelosta osoitekirjanäkymä, jota haluat käyttää.
    Kuva : Osoitekirja-näyttö
  5. Valitse nimi yhteystietoluettelosta ja lisää nimi sitten vastaanottajaluetteloon valitsemalla oikea nuolipainike Osoitekirja .
    Toista tämä vaihe kunkin vastaanottajan osalta ja valitse sitten OK-painike.
    Kuva : Osoitekirja-näyttö
  6. Aloita lähettäminen valitsemalla Käynnistä -painike.
    huomautus:
    Voit esikatsella kuvaa milloin tahansa koskettamalla Esikatselu-painiketta näytön oikeassa yläkulmassa. Lisätietoja tästä toiminnosta saat koskettamalla Ohje -painiketta esikatselunäytössä.
    Kuva : Käynnistä-painike