HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Skannatun asiakirjan lähettäminen yhteen tai useampaan sähköpostiosoitteeseen

Skannatun asiakirjan lähettäminen yhteen tai useampaan sähköpostiosoitteeseen

1. Aseta asiakirja skannauspuoli alaspäin skannaustasolle tai skannauspuoli ylöspäin asiakirjansyöttölaitteeseen ja säädä paperinohjaimet paperin koon mukaan.
    Kuva : Asiakirjaohjainten säätäminen
  2. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Sähköposti-painike.
    Kuva : Sähköposti-painike
    huomautus:
    Anna kehotettaessa käyttäjätunnus ja salasana.
  3. Ota näppäimistö käyttöön koskettamalla Vastaanottaja-kenttää.
    huomautus:
    Jos olet kirjautunut laitteeseen, Lähettäjä:-kenttään voi tulla näkyviin käyttäjätunnuksesi ja muita oletustietoja. Siinä tapauksessa et voi ehkä muuttaa kyseisiä tietoja.
    Kuva : Sähköposti-näyttö
  4. Jos haluat lähettää asiakirjan useaan osoitteeseen, erota osoitteet toisistaan puolipisteellä tai valitse kosketusnäppäimistön Enter-painike kunkin osoitteen kirjoittamisen jälkeen.
    Kuva : Sähköposti-näyttö
  5. Täytä kentät Kopio:, Aihe: ja Tiedostonimi: koskettamalla kenttää ja kirjoittamalla tiedot kosketusnäytön näppäimistöllä.
  6. Jos haluat muuttaa asiakirjan asetuksia, kosketa Lisävaihtoehtoja-painiketta.
    Kuva : Lisävaihtoehtoja-painike
  7. Jos olet lähettämässä kaksipuolista asiakirjaa, valitse Alkuperäisen puolet -valikosta 2-puolinen-asetus. Kosketa OK -painiketta.
    Kuva : Puoliasetukset
  8. Aloita lähettäminen koskettamalla Käynnistä -painiketta.
    huomautus:
    Voit esikatsella kuvaa milloin tahansa koskettamalla Esikatselu-painiketta näytön oikeassa yläkulmassa. Lisätietoja tästä toiminnosta saat koskettamalla Ohje -painiketta esikatselunäytössä.
    Kuva : Käynnistä-painike
  9. Aloita uuden sähköpostin lähettäminen valitsemalla Tila-näytön OK -painike.
    Kuva : Sähköposti-näyttö