HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Kopioitavan kuvan pienentäminen tai suurentaminen

Kopioitavan kuvan pienentäminen tai suurentaminen
  1. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Kopioi-painike.
    Kuva : Kopioi-painike
  2. Kosketa Pienennä/suurenna-painiketta.
    Kuva : Pienennä/suurenna-näyttö
  3. Valitse yksi valmiista prosenteista tai kosketa Skaalaus-kenttää ja kirjoita prosenttiarvo 25–200, kun käytät asiakirjansyöttölaitetta, tai prosenttiarvo 25–400, kun käytät skannaustasoa. Kosketa OK-painiketta. Voit valita myös nämä asetukset:
    • Autom.: Laite skaalaa kuvan automaattisesti vastaamaan lokerossa olevaa paperikokoa.
    • Lisää marginaalit automaattisesti: Laite pienentää kuvaa hieman, jotta se sopii skannattuun kuvaan sivun tulostusalueelle.
      huomautus:
    Jos haluat pienentää kuvaa, määritä skaalausarvoksi alle 100 %. Jos haluat suurentaa kuvaa, määritä skaalausarvoksi yli 100 %.
    Kuva : Pienennä/suurenna-näyttö
  4. Kosketa Käynnistä -painiketta.
    Kuva : Käynnistä-painike