• Tiedot
    Tervetuloa Samsung-tulostimen asiakkaille

Tarvitsetko tukea Samsung-tulostimelle? HP on täällä auttamaan! Lisätietoja

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Helppokäyttöisen USB-tulostuksen käyttäminen

Tässä laitteessa on helppokäyttöinen USB-tulostustoiminto, joten voit tulostaa tiedostoja nopeasti lähettämättä niitä tietokoneesta. Laitteen etupaneelin USB-porttiin voi liittää tavallisia USB-muistilaitteita. Seuraavia tiedostotyyppejä voi tulostaa:
  • .pdf
  • .prn
  • .pcl
  • .ps
  • .cht
Ennen toiminnon käyttämistä USB-portti on otettava käyttöön. Ota portti käyttöön laitteen ohjauspaneelin valikossa seuraavalla tavalla:
  1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Yleisasetukset
    • Salli haku USB-laitteesta
  3. Valitse Ota käyttöön -asetus ja valitse sitten Tallenna-painike.
Helppokäyttöinen USB-asiakirjojen tulostaminen
  1. Aseta USB-asema laitteen ohjauspaneelin vasemmalla sivulla olevaan USB-porttiin.
      huomautus:
    Sinun on ehkä irrotettava USB-portin kansi.
    Kuva : USB:n kansi
  2. Hae USB-muistitikulta -näyttö avautuu. Valitse kansio näytön vasemmalla puolella olevasta luettelosta.
  3. Valitse tulostettavan asiakirjan nimi.
  4. Jos haluat muuttaa kopioiden määrää, kosketa Kopiot-kenttää ja valitse sitten kopioiden määrä näppäimistön avulla.
  5. Tulosta asiakirja koskettamalla Käynnistä -painiketta.