HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - HP ePrint -⁠apuohjelman käyttäminen

HP ePrint -⁠apuohjelman käyttäminen

HP ePrint -apuohjelmalla voit tulostaa asiakirjoja lähettämällä ne sähköpostiliitteinä laitteen sähköpostiosoitteeseen mistä tahansa laitteesta, jolla voi lähettää sähköpostia.
huomautus:
HP ePrint -⁠apuohjelman käyttö edellyttää, että laite on kytketty verkkoon ja sillä on Internet-yhteys.
  1. Jotta HP ePrint -⁠apuohjelmaa voisi käyttää, HP:n Web-palvelut on otettava käyttöön.
    1. Avaa HP Embedded Web Server kirjoittamalla IP-osoite selaimen osoiteriville.
    2. Valitse HP:n Web-palvelut -välilehti.
    3. Valitse Web-palvelujen käyttöönottovaihtoehto.
      huomautus:
      Verkkopalveluiden ottaminen käyttöön saattaa kestää useita minuutteja.
  2. Määritä suojausasetukset ja oletustulostusasetukset laitteeseen lähetettäville HP ePrint -⁠töille HP ePrintCenter -⁠sivustossa.
    1. Siirry osoitteeseen www.hpeprintcenter.com.
    2. Valitse Sisäänkirjautuminen ja anna HP ePrintCenter -⁠käyttäjätietosi tai rekisteröi uusi tili.
    3. Valitse käyttämäsi laite luettelosta tai lisää se luetteloon valitsemalla + Lisää tulostin. Kun lisäät laitteen, tarvitset tulostimen koodin eli laitteen sähköpostiosoitteen @-merkkiä edeltävän osan.
      huomautus:
      Koodi on voimassa vain 24 tuntia siitä, kun otat HP:n Web-palvelut käyttöön. Jos koodi vanhenee, hanki uusi koodi ottamalla HP:n Web-palvelut käyttöön uudelleen ohjeiden mukaisesti.
    4. Jos haluat estää asiakirjojen luvattoman tulostuksen laitteella, valitse ePrint-asetukset ja valitse sitten Sallitut lähettäjät -välilehti. Valitse Vain sallitut lähettäjät ja lisää ne sähköpostiosoitteet, joista voi lähettää ePrint-töitä laitteeseen.
    5. Jos haluat määrittää oletusasetukset laitteeseen lähetettäville ePrint-töille, valitse ensin ePrint-asetukset ja sitten Tulostusasetukset ja valitse haluamasi asetukset.
  3. Kun haluat tulostaa asiakirjan, liitä se sähköpostiviestiin ja lähetä viesti laitteen sähköpostiosoitteeseen.