HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Työn erotinsivun lisääminen (Windows)

Työn erotinsivun lisääminen (Windows)

Laite voi lisätä tyhjän sivun jokaisen tulostustyön alkuun, jolloin töiden lajittelu on helpompaa.
huomautus:
Seuraavilla toimenpiteillä tämä asetus otetaan käyttöön kaikissa tulostustöissä.
  1. Windows XP, Windows Server 2003 ja Windows Server 2008 (käytössä oletusarvoinen Käynnistä-valikkonäkymä): Valitse Käynnistä ja valitse Tulostimet ja faksit.
    Windows XP, Windows Server 2003 ja Windows Server 2008 (käytössä perinteinen Käynnistä-valikkonäkymä): Valitse Käynnistä, Asetukset ja sitten Tulostimet.
    Windows Vista: Valitse näytön vasemmassa alakulmassa oleva Windows-symboli, valitse Ohjauspaneeli ja valitse sitten Tulostimet.
    Windows 7: Valitse näytön vasemmassa alakulmassa oleva Windows-symboli ja valitse sitten Laitteet ja tulostimet.
  2. Napsauta tulostinkuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet tai Tulostimen ominaisuudet.
  3. Napsauta Laitteen asetukset ‑välilehteä.
  4. Laajenna Asennettavat vaihtoehdot -luettelo.
  5. Valitse avattavasta Työn erottelu -luettelosta Käytössä-asetus.
  6. Napsauta OK-painiketta.