HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Tallennetun työn poistaminen

Tallennetun työn poistaminen

Kun lähetät tallennetun työn laitteen muistiin, laite korvaa kaikki saman käyttäjän samannimiset aiemmat työt. Jos työtä ei ole ennestään tallennettu samalle käyttäjälle ja nimelle ja laite tarvitsee lisää tallennustilaa, tulostin saattaa poistaa muita tallennettuja töitä vanhimmasta alkaen. Voit muuttaa tallennettavien töiden määrää Yleisasetukset-valikossa laitteen ohjauspaneelissa.
Voit poistaa laitteen muistiin tallennetun työn toimimalla seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hae laitteen muistista-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
  2. Valitse työn tallennuskansion nimi.
  3. Valitse työn nimi ja valitse sitten Poista-painike.
  4. Jos työ on yksityinen tai salattu, anna PIN tai salasana ja kosketa sitten Poista-painiketta.