HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Tallennetun työn luominen (Windows)

Tallennetun työn luominen (Windows)

Voit tallentaa töitä laitteeseen, josta voit tulostaa niitä milloin tahansa.
  1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite ja paina Ominaisuudet- tai Määritykset-painiketta.
    Kuva : Tulosta-valintaikkuna
  3. Valitse Työn tallennus-välilehti.
    Kuva : Työn säilytys -välilehti
  4. Valitse vaihtoehto Työn säilytys -tila.
    • Hyväksy ja odota: Tulosta työstä yksi vedos, ja tulosta sen jälkeen lisää kopioita.
    • Yksityinen työ: Työtä ei tulosteta, ennen kuin pyydät sitä laitteen ohjauspaneelista. Tätä töiden säilytystilaa varten voit valita jonkin Muuta työ yksityiseksi/suojatuksi -asetuksen. Jos määrität työlle PIN-koodin, anna se ohjauspaneelissa. Jos määrität työn salatuksi, sinun on annettava vaadittu salasana ohjauspaneelissa.
    • Pikakopiointi: Tulosta työstä haluamasi määrän kopioita ja tallenna työ laitteen muistiin, jotta voit tulostaa sen myöhemmin uudelleen.
    • Tallennettu työ: Tallenna työ laitteeseen ja anna muiden käyttäjien tulostaa työ milloin tahansa. Tätä töiden säilytystilaa varten voit valita jonkin Muuta työ yksityiseksi/suojatuksi -asetuksen. Jos määrität työlle PIN-koodin, se on syötettävä laitteen ohjauspaneeliin työtä tulostettaessa. Jos määrität työn salatuksi, salasana on syötettävä laitteen ohjauspaneeliin työtä tulostettaessa.
    Kuva : Työn säilytys -välilehti
  5. Voit käyttää mukautettua käyttäjän tai työn nimeä valitsemalla Mukautettu-painikkeen ja kirjoittamalla käyttäjän tai työn nimen.
    Valitse vaihtoehto, jos samanniminen tallennettu työ on jo olemassa:
    • Käytä työn nimeä + 1 - 99: Lisää työn nimen perään yksilöivä numero.
    • Korvaa aiempi tiedosto: Korvaa aiempi tallennettu työ uudemmalla.
    Kuva : Työn säilytys -⁠välilehti
  6. Sulje Ominaisuudet-valintaikkuna napsauttamalla OK-painiketta. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunasta OK-painike.
    Kuva : Tulosta-valintaikkuna