HP LaserJet Pro 400 M425 - Automaattinen molemmille puolille tulostaminen Windowsissa

Automaattinen molemmille puolille tulostaminen Windowsissa

1. Valitse sovelluksen Tiedosto-valikosta Tulosta.
    Kuva : Tiedosto-valikko
  2. Valitse laite ja paina Ominaisuudet- tai Määritykset-painiketta.
    Kuva : Tulosta-valintaikkuna
  3. Valitse Viimeistely-välilehti.
    Kuva : Viimeistely-välilehti
  4. Valitse Tulosta molemmat puolet -⁠valintaruutu. Tulosta työ painamalla OK-painiketta.
    Kuva : Viimeistely-välilehti
    huomautus:
    Jos laitteessa on kaksipuolisyksikkö, mutta siinä on käytettävissä vain manuaalinen kaksipuolistoiminto, kaksipuolisyksikköä ei ole asennettu Tulostimen ominaisuudet -valintaikkunan Laitteen asetukset -välilehdessä oikein tai kaksipuolisyksikkö ei tue tulostusmateriaalin käyttöä.