• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575 - Skannatun asiakirjan lähettäminen USB-asemaan

Skannatun asiakirjan lähettäminen USB-asemaan
Laite voi skannata tiedoston ja tallentaa sen USB-asemaan.
  huomautus:
Toiminnon käyttö voi vaatia sisäänkirjautumista.
  1. Aseta asiakirja skannauspuoli alaspäin skannaustasolle tai skannauspuoli ylöspäin asiakirjansyöttölaitteeseen ja säädä paperinohjaimet paperin koon mukaan.
    Kuva : Ohjainten säätäminen
  2. Aseta USB-asema laitteen ohjauspaneelin vasemmalla sivulla olevaan USB-porttiin.
      huomautus:
    Sinun on ehkä irrotettava USB-portin kansi.
    Kuva : USB:n kansi
  3. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä USB-tallennus-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
      huomautus:
    Anna käyttäjätunnus ja salasana, jos niitä pyydetään.
    Kuva : USB-tallennus-painike
  4. Valitse luettelosta kansio tai luo USB-asemaan uusi kansio koskettamalla Uusi kansio -painiketta.
    Kuva : USB-tallennus-näyttö
  5. Kirjoita tiedoston nimi Tiedostonimi:-kenttään. Kosketa OK-painiketta. Valitse tiedostotyyppi avattavasta Tiedostotyyppi-luettelosta. Kosketa OK-painiketta.
    Kuva : USB-tallennus-näyttö
  6. Määritä asiakirjan asetukset koskettamalla Lisävaihtoehtoja-painiketta.
    Kuva : Lisävaihtoehtoja-painike
  7. Tallenna asiakirja koskettamalla Käynnistä -painiketta.
      huomautus:
    Voit esikatsella kuvaa milloin tahansa koskettamalla Esikatselu-painiketta näytön oikeassa yläkulmassa. Lisätietoja tästä toiminnosta saat koskettamalla Ohje -painiketta esikatselunäytössä.
    Kuva : Käynnistä-painike