HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575 - Laiteraportit (M575dn, M575f)

Laiteraportit
Laiteraporteissa on yksityiskohtaisia tietoja laitteesta ja sen nykyisestä kokoonpanosta. Voit tulostaa raportit tai tarkastella niitä seuraavien ohjeiden mukaan:
  1. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painike.
  2. Avaa Raportit-valikko.
  3. Valitse jokin raporttiluokka
    • Vahvistus-/tilasivut
    • Faksiraportit(Vain faksimallit)
    • Muut sivut
  4. Valitse tarkasteltavan raportin nimi ja tulosta se sitten valitsemalla Tulosta-painike tai tarkista ohjauspaneelin näytön asetukset valitsemalla Näytä-painike.
      huomautus:
    Joillakin sivuilla ei ole Näytä-vaihtoehtoa.
Raportit-valikko
Ensimmäinen taso
Toinen taso
Kuvaus
Vahvistus-/tilasivut
Hallintavalikkokartta
Näyttää Hallinta -valikon rakenteen.
Nykyiset asetukset -sivu
Näyttää Hallinta-valikon kunkin vaihtoehdon nykyiset asetukset.
Asetussivu
Näyttää tuotteen asetukset ja asennetut lisävarusteet.
Tarvikkeiden tilasivu
Näyttää tarvikkeiden arvioidun jäljellä olevan käyttöiän sekä tilastotiedot käsiteltyjen sivujen ja töiden kokonaismääristä, sarjanumeron, sivumäärät ja ylläpitotietoja.
HP näyttää tarvikkeiden jäljellä olevan käyttöiän asiakkaiden palvelemiseksi. Tarvikkeiden oikeat käyttöiät saattavat poiketa näytetyistä arvioista.
Käyttötiedot
Näyttää laitteen läpi kulkeneiden paperien määrän paperikokokohtaisesti; luettelossa on sivumäärien lisäksi tieto siitä, ovatko tulosteet olleet yksipuoleisia, kaksipuoleisia, yksivärisiä vai värillisiä.
Tiedostohakemistosivu
Näyttää laitteen muistiin tallennettujen tiedostojen tiedostonimet ja kansionimet.
Verkkopalvelujen tilasivu
Näyttää laitteeseen tarjolla olevat Web-palvelut.
Työn värinkäyttöloki
Näyttää laitteen värinkäyttötilastot.
Faksiraportit
Faksitoimintaloki
Sisältää luettelon fakseista, jotka laitteella on lähetetty tai vastaanotettu.
Laskutuskoodiraportti
Luettelo lähtevissä fakseissa käytetyistä laskutuskoodeista. Raportista näkyy, kuinka monta lähetettyä faksia kullekin laskutuskoodille on kirjattu.
Estettyjen faksien luettelo
Luettelo puhelinnumeroista, joista faksien lähettäminen tällä laitteella on estetty.
Pikavalintaluettelo
Näyttää laitteeseen määritetyt pikavalinnat.
Faksipuheluraportti
Yksityiskohtainen raportti edellisestä faksitapahtumasta (joko lähetyksestä tai vastaanotosta).
Muut sivut
Esittelysivu
Tulostaa esittelysivun, joka esittelee laitteen tulostusmahdollisuuksia.
RGB-mallit
Tulostaa eri RGB-arvojen värimallit. Voit käyttää malleja oppaana tulostevärien sovittamiseen.
CMYK-mallit
Tulostaa eri CMYK-arvojen värimallit. Voit käyttää malleja oppaana tulostevärien sovittamiseen.
PCL-fonttiluettelo
Tulostaa käytettävissä olevat PCL-fontit.
PS-fonttiluettelo
Tulostaa käytettävissä olevat tason 3 HP postscript -emulointifontit.