HP LaserJet Pro 400 M401 - Laitteen ohjelmiston ongelmien ratkaiseminen Windowsissa

Laitteen tulostinohjain ei näy Tulostin-kansiossa

1. Asenna laitteen ohjelmisto uudelleen.
    huomautus:
    Sulje kaikki avoimet sovellukset. Voit sulkea sovelluksen, jonka kuvake näkyy ilmaisinalueella, napsauttamalla kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Close (Sulje) tai Disable (Poista käytöstä).
  2. Liitä USB-kaapeli eri USB-porttiin tietokoneessa.

Ohjelmiston asennuksen aikana näytettiin virhesanoma

1. Asenna laitteen ohjelmisto uudelleen.
    huomautus:
    Sulje kaikki avoimet sovellukset. Voit sulkea sovelluksen, jonka kuvake näkyy ilmaisinalueella, napsauttamalla kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Close (Sulje) tai Disable (Poista käytöstä).
  2. Tarkista levytilan määrä asemassa, johon asennat ohjelmistoa. Yritä tarvittaessa vapauttaa tarvittava määrä levytilaa ja asenna laitteen ohjelmisto uudelleen.
  3. Suorita tarvittaessa Levyn eheytys ja asenna laitteen ohjelmisto uudelleen.

Laite on Valmis-tilassa, mutta mitään ei tulostu

1. Tulosta asetussivu ja varmista, että laite toimii.
  2. Varmista, että kaikki kaapelit on asianmukaisesti kytketty ja että ne ovat annettujen teknisten tietojen mukaisia. Tämä koskee USB- ja virtakaapeleita. Kokeile uutta kaapelia.
  3. Varmista, että asetussivun IP-osoite on sama kuin ohjelmistoon määritetty IP-osoite. Tee jokin seuraavista toimista:
    Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008 ja Windows Vista
    1. Napsauta Käynnistä.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Tulostimet ja faksit (oletusarvoinen Käynnistä-valikkonäkymä) tai valitse Tulostimet (perinteinen Käynnistä-valikko).
    4. Napsauta laiteohjaimen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.
    5. Valitse Portit-välilehti ja Määritä portti.
    6. Tarkista IP-osoite ja valitse OK tai Peruuta.
    7. Jos IP-osoitteet eivät vastaa toisiaan, poista ohjain ja asenna se uudelleen käyttämällä oikeaa IP-osoitetta.
    8. Luo uusi HP TCP/IP -⁠portti, jonka IP-osoite on oikea.
    Windows 7
    1. Napsauta Käynnistä.
    2. Valitse Tulostimet ja muut laitteet.
    3. Napsauta ohjaimen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Tulostimen ominaisuudet.
    4. Valitse Portit-välilehti ja Määritä portti.
    5. Tarkista IP-osoite ja valitse OK tai Peruuta.
    6. Jos IP-osoitteet eivät vastaa toisiaan, poista ohjain ja asenna se uudelleen käyttämällä oikeaa IP-osoitetta.
    7. Luo uusi HP TCP/IP -⁠portti, jonka IP-osoite on oikea.
  4. Yritä avata HP:n sulautettu Web-palvelin tuetussa verkkoselaimessa käyttämällä IP-osoitetta.